نقش ۳ ویتامین در پیشگیری از کرونا
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند انواع روغنهای مایع شامل کانولا، آفتابگردان، ذرت و... به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از کرونا دارند. باید توجه کرد که این روغنها به مقدار مورد نیاز در رژیم غذایی افراد مصرف شوند.
ویتامین D نیز به علت تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی را در پیشگیری از بیماری کرونا ایفا میکند. منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است و منابع غذایی حاوی ویتامین D شامل ماهیهای چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ است.
البته به علت نیاز بزرگسالان به این ویتامین ماهیانه یک عدد پرل ۵۰ هزار واحدی ویتامین D توصیه میشود و باید توجه کرد که این ویتامین محلول در چربی است و مازاد نیاز آن میتواند مشکل ایجاد کند. بنابراین حتما در مورد مقدار مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
همچنین مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین B شامل انواع میوهجات، سبزیجات، لبنیات، انواع گوشتها، غلات سبوسدار، حبوبات و مغزها مانند پسته و گردو نقش مهمی در پیشگیری از کرونا دارند.
انتهای پیام/۴۱۷۴/پ
انتهای پیام/