تجارت اخلاقی و کسب روزی حلال در اسلام نهادینه شده است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از یزد، معصومه طباطبایی در نخستین کنفرانس ملی الکترونیکی پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی اظهار کرد: همه ما در جامعه اسلامی زندگی میکنیم و در ایران اسلامی همیشه در زندگی کلمه نان حلال در ما نهادینه شده است.
بیشتر بخوانید:
آغاز کار کنفرانس ملی الکترونیکی پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی
وی فرهنگ مردم ایران و بهویژه یزدیها را در کسب و کار حلال ستود و بیان کرد: در احادیث ائمه اطهار(ع) و پیامبر گرامی مطالب زیادی را در ارتباط با شغل و کسب و کار و رعایت اخلاق کسب و کار مطرح شده است و امام علی(ع) فرمودند «خداوند انسان شاغل امین را دوست دارد» و یا امام صادق(ع) فرمودند «هرکس میخواهد دعای او مستجاب شود، کسب و کار خود را حلال و حق مردم را ادا کند» و یا پیامبر اسلام(ص) کمفروشی را ممنوع اعلام کردند و در روایات میبینیم که عبادت ۱۰ جزء دارد و ۹ جزء آن کسب روزی حلال است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یزد با اشاره به کسب روزی حلال ابراز کرد: از آثار نهادینهشدن کسب نان حلال، مدیریت اخلاقی کسب و کارهاست و کار و تولید و اشتغال در اسلام یک عبادت است و در دین اسلام به پرهیز از ربا، غش در معامله و گرانفروشی و کمفروشی توصیه شده است.
رئیس مرکز سنجش و پذیرش و فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد با اشاره به کسب روزی حلال عنوان کرد: از آثار نهادینهشدن کسب نان حلال، مدیریت اخلاقی کسب و کارهاست و کار و تولید و اشتغال در اسلام یک عبادت است و در دین اسلام به پرهیز از ربا، غش در معامله و گرانفروشی و کم فروشی توصیه شده است.
طباطبایی خاطرنشان کرد: کسب روزی حلال و دوری از کمفروشی تنها ویژه فروشندگان و تجارت نیست بلکه استادان دانشگاه در تدریس و دانشجویان در کسب علم را نیز شامل میشود و برای هر شغلی حتی مدیران جامعه اسلامی صدق میکند.
وی رعایت اخلاق و صداقت را در تمام شئون زندگی و جامعه ضروری دانست و ادامه داد: اخلاق در روابط اقتصادی و اجتماعی مایه آرامش جامعه و جلوگیری ازهرج و مرج میشود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/