رئیسجمهور برای معرفی وزیر آموزش و پرورش چقدر فرصت دارد؟
رضا حاجیپور در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، با اشاره به رأی عدم اعتماد مجلس به مسعود فیاضی، گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، گفت: رئیسجمهور یک هفته فرصت دارد که وزیر پیشنهادی جدید را به مجلس معرفی کند تا نمایندگان مجدداً صلاحیت وی را بررسی کنند.
وی با بیان اینکه مدیریت مجموعه آموزش و پرورش، امری بسیار مهم و حساس است، اظهار کرد: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید سوابق درونسازمانی داشته باشد و تجربه مدیریت در کارنامه اجرایی وی دیده شود. حدود یک میلیون نیروی انسانی فرهیخته در آموزش و پرورش مشغول هستند و نباید نیازهای این وزراتخانه مهم نادیده گرفته شود.
بیشتر بخوانید:
«فیاضی» از مجلس رأی اعتماد نگرفت
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشآموزان، آیندهسازان فردای کشور هستند و امروز مسئولانی که در جایگاههای مختلف حضور دارند، خروجی این وزارتخانه هستند. آموزش و پرورش یک وزارتخانه محوری است و وزیر آن باید جامعالشرایط باشد.
به گزارش آنا، با توجه به اینکه از فرصت سهماهه رئیسجمهور مبنی بر معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش هنوز یک هفته زمان باقی مانده، رئیسی این مدت را فرصت دارد تا فرد جدیدی را به مجلس معرفی کند در غیر این صورت انتصاب سرپرست برای این وزارتخانه باید با حکم حکومتی و اذن رهبری اتفاق بیفتد.
مسعود فیاضی، گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی امروز مجلس با ۱۱۵ رأی موافق، ۱۴۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۰ رأی مأخوذه نتوانست از مجلس رأی اعتماد کسب کند.
فیاضی دومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است که در راهیابی به پاستور ناکام ماند. پیش از او حسین باغگلی بهعنوان گزینه پیشنهادی تصدی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که او هم نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/