پنیر را با این مواد غذایی مصرف نکنید!
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، پنیر یکی از رایجترین صبحانه ما ایرانیان است و بسیاری هم پنیر را به عنوان میان وعده و عصرانه دوست دارند. پنیر به دلیل طبع سرد بهتر است با مواد غذایی با طبع گرم مانند گردو، خرما و ... مصرف شود اما مصرف آن با برخی مواد غذایی هم میتواند سبب ایجاد مشکلات جدی در بدن شود. در ادامه این مطلب دو ماده غذایی را که نباید با پنیر مصرف شوند معرفی میکنیم.
«حسن اکبری»، متخصص آسیب شناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند مصرف کرد،گفت: بسیاری از افراد بر اساس عادت همیشگی در صبحانه و میان وعدهها ترکیب پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه میخورند.
این موضوع باعث بروز بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و ... میشود.مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریهایی میشود که عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه یا هندوانه دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند؛ یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.
پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده ای است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند باعث تشدید این فرایند میشود.پنیر را نباید با بادام مصرف کرد زیرا موجب فساد در معده می شود و گوارش را با مشکل رو به رو میکند و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب میشود. مصرف پنیر با ماست چکیده و پنیر با بادام باعث لکه و پیسی در پوست صورت میشود.
منبع: زندگی سلام
انتهای پیام/
انتهای پیام/