نشریه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز رتبه الف را کسب کرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، نشریه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه الف را کسب کرد.
براساس آییننامه تعیین اعتبار نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در جلسه کمیسیون بررسی نشریات علمی سال ۹۱ اداره کل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و دبیر کمیسیون نشریات علمی، اعتبار علمی-پژوهشی را اخذ کرده است.
مجله بهداشت مواد غذایی در «پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد (DOAJ)، کبی (CABI)، پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، گوگل اسکالر (Google Scholar) و پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags) نمایه شده است.
مجله بهداشت مواد غذایی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر میکند. مقالات از طریق وبسایت مجله به آدرس الکترونیکی https://jfh.iaut.ac.ir دریافت میشوند و بعد از تأیید در جلسه هیئت تحریریه مجله، توسط سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری، منتشر میشوند.
مراحل پذیرش و انتشار مقالات دارای روند دقیقی بوده و مقالات با کیفیت علمی بالا انتخاب و در حداقل زمان ممکن به چاپ میرسند.
گیتی کریم سردبیر، افشین جوادی مدیر مسئول این نشریه، شهرام حنیفیان مدیر داخلی، عبدالله جمشیدی، شهرام حنیفیان، افشین جوادی، سیدمهدی رضویروحانی، حمید میرزایی، نور دهرکنی، امیرشاکریان، سیدشهرام شکرفروش، علی فضلآرا، مهرداد قوامی، گیتی کریم و سیدسعید میردامادی اعضای هیئتتحریه این مجله هستند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/