دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1400 - 12:00
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

آموزش علوم و فنون کشاورزی در مرکز توان‌افزایی و مهارت‌آموزی | وقتی دانشجویان با نیازهای صنعت همسو می‌شوند

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: بخش توان‌افزایی و مهارت‌آموزی این مرکز تحقیقاتی درزمینه آموزش کشاورزی و علوم و فنون آن به دانشجویان فعال است.
کد خبر : 592945
گلخانه



گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی در دهه ۸۰ بعد از حدود دو دهه فعالیت به این نتیجه رسید که اگر امور تحقیقاتی را به فعالیت‌های علمی خود اضافه نکند به برخی موفقیت‌ها نمی‌رسد و رسالت دانشگاه تحقق نمی‌یابد؛ بنابراین سال ۸۵ مجوز نخستین مرکز تحقیقاتی در زمینه آب به یکی از واحدهای دانشگاهی داده شد.


اکنون در مجموع بیش از ۲۰۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کنند. ۱۶۴ مرکز تحقیقاتی از این مراکز در زمینه‌های تحقیقاتی غیرپزشکی از جمله فنی، مهندسی، کشاورزی و ... و ۳۹ مرکز تحقیقاتی در زمینه پزشکی فعال هستند.


خبرنگار خبرگزاری آنا برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های مرکز تحقیقات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سربندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات با وحید زرین‌نیا رئیس این مرکز تحقیقاتی گفت‌وگو کرده است.


زرین‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: پروانه بهره‌برداری مرکز توان‌افزایی و مهارت‌آموزی با مجوز سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع‌طبیعی کشور به مرکز تحقیقات کشاورزی سربندان داده‌شده است. این مرکز برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلام در زمینهٔ آموزش کشاورزی و علوم و فنون در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات (سربندان) راه‌اندازی شد.


پل ارتباطی میان دانشگاه و بازار کار


وی با بیان اینکه مرکز توان‌افزایی، پل ارتباطی میان دانشگاه و بازار کار است و بسترساز مناسبی برای فعالیت دانشجویان حوزه کشاورزی است، ادامه داد: دانشجویان در این مرکز از طریق توان‌افزایی و مهارت‌آموزی کشاورزی و طی کردن دوره‌های تخصصی، آموزش‌های دانشگاهی را با نیازهای صنعت همسو می‌کنند.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مطرح کرد: دانشجویان می‌توانند با شرکت در دوره‌های مهارت‌آموزی و توان‌افزایی با نیازهای بازار کار آشنا شده و در حوزه‌های تخصصی مرتبط با نیاز صنعت آموزش‌دیده و جذب بازار کار شوند.


به گفته عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی کشاورزی گواهی‌نامه‌های مورد تأیید سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشوری که در رتبه‌بندی کارشناسان کشاورزی مؤثر و حائز اهمیت است، ارائه می‌شود.


همکاری‌ با مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دماوند (سربندان ) واحد علوم و تحقیقات درباره قراردادهای همکاری این مرکز تحقیقاتی با سایر مراکز از انعقاد و اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی با مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز خبر داد.


زرین‌نیا افزود: این تفاهم‌نامه همکاری با هدف استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته میان دانشگاه و مرکز به‌منظور رفع نیازهای متقابل منعقدشده است.


آموزش علوم و فنون کشاورزی در مرکز توان‌افزایی و مهارت‌آموزی | وقتی دانشجویان با نیازهای صنعت همسو می‌شوند


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دماوند (سربندان) واحد علوم و تحقیقات به آنا گفت: اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در راستای رفع نیازهای تحقیقاتی‌، برگزاری سمینار، کارگاه و همایش‌های علمی مشترک و بازدیدهای علمی و کارآموزی دانشجویان از موضوعات مورد تفاهم در این قرارداد است.


به گفته وی، استفاده از توان علمی اعضای هیئت‌علمی و در اختیار گذاشتن تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری‌، حمایت از تجاری‌سازی و فناوری‌های نو در چارچوب مقررات، شناسایی، جذب تکریم و نگهداشت نخبگان و پیشکسوتان برتر علم و فناوری و نوآوری‌، ارائه طریق و پیگیری‌های لازم برای استفاده واحدهای صنعتی و تولیدی از ظرفیت‌های علمی، فناورانه و نوآورانه و حمایت از دانشجویان و محققان نخبه و برتر در راستای سیاست‌ها و اهداف مشترک در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار دارد.


حمایت از برگزاری جشنواره حل‌مسئله و تعیین جایزه علم و فناوری و نوآوری


عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در این تفاهم‌نامه همکاری، جمع‌آوری سرمایه از سرمایه‌گذارن برای ساخت و به بهره‌برداری رساندن انواع پروژه‌های دارای توجیه اقتصادی، اقدام لازم برای فرهنگ‌سازی و ترویج علم، فناوری و نوآوری و حمایت از برگزاری جشنواره حل‌مسئله و تعیین جایزه علم و فناوری و نوآوری برای تشویق و تقویت رقابت‌های علمی و فنی‌، هدایت پژوهش‌ها در مسیر کاربردی شدن و بهره‌گیری از نتایج پژوهش‌های انجام‌شده در راستای بهبود تولید محصول یا خدمات و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر موضوعات در دست پیگیری است.


زرین‌نیا اضافه کرد: ارائه طریق و پیشنهادهای اجرایی به سرمایه‎گذاران بخش خصوصی و ادارات و سازمان‌های مرتبط، ارائه برخی خدمات آموزشی درباره طرح‌های پژوهشی و کاربردی به مراکز آموزشی و سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی و دولتی متناسب با ظرفیت ازجمله مفاد مورد ذکر در این تفاهم‌نامه است.


به گزارش آنا، مرکز تحقیقات کشاورزی سربندان تنها مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی بوده که موفق به کسب پروانه فعالیت از سوی سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور شده است.


این مرکز از همه همکاران هیئت‌علمی و سایر فعالان در حوزه کشاورزی که صاحب ایده و توانایی مرتبط با حوزه فعالیت کشاورزی و منابع طبیعی هستند دعوت کرده است تا با طراحی و برگزاری دوره‌های مهارت‌آموزی و توان‌افزایی در فراهم کردن بستر مناسب برای دانش‌پژوهان حوزه کشاورزی و منابع طبیعی برای ورود به بازار کار با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات (سربندان) همکاری کنند، علاقه‌مندان می‌توانند پیشنهادهای خود را به ایمیل anrccsrbiauacir@gmail.com ارسال و برای آشنایی بیشتر با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی به لینک مربوط به این مرکز در سایت دانشگاه به آدرس https://anrrc.srbiau.ac.ir مراجعه کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب