شکلگیری ایران قوی در پرتو تشکیل دولت جوان انقلابی
یعقوب فتحی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با موضوع شعار سالهای اخیر و انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: تحقق شعار سال ۱۴۰۰ و قوی شدن ایران در پرتو حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و تشکیل دولت جوان انقلابی رخ میدهد.
وی افزود: نامگذاری و انتخاب شعار سالها از جانب مقام معظم رهبری کاملاً کارشناسی و با بررسی دقیق مشکلات و کارهای انجام شده در یک سال و حاصل عملکرد مسئولان و دولتمردان در سال سپری شده و نتایج اقدامات آنان صورت میگیرد.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بیان کرد: در واقع خطمشی و سیاستهای کلان کشور هم در همان پیام ابتدای سال ایشان مشخص میشود؛ البته در برخی سالها بهدلیل مناسبتهای دینی، نامگذاریها بر این پایه صورت گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اضافه کرد: تقریبا از سال ۱۳۸۷ به بعد رهبر انقلاب اسلامی در نامگذاری سالها بر مسائل اقتصادی و لزوم پیشرفت اقتصادی و تکنولوژیک کشور تأکید داشتند، به همین دلیل سال ۱۳۸۷ با عنوان «نوآوری و شکوفایی» نامگذاری و سال ۱۳۸۸ با عنوان سال «حرکت مردم و مسئولان به سوی اصلاح الگوی مصرف» نامیده شد تا از همان زمان فرهنگسازیهای لازم برای اصلاح برخی عادات اشتباه صورت گیرد.
فتحی مطرح کرد: در راستای تأکید بر خودکفایی اقتصادی و با توجه به فشارها و تحریمهای بینالمللی که هر روز از سوی آمریکا و متحدانش به بهانه برنامه هستهای ایران بیشتر میشد، سال ۱۳۸۹ با عنوان «همت مضاعف و کار مضاعف» نامگذاری شد و بهدنبال آن سال ۱۳۹۰ سال «جهاد اقتصادی» و سال ۱۳۹۱ با عنوان «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» نامیده شد.
وی افزود: سال ۱۳۹۲ همزمان با انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بود، اما رهبر انقلاب با نامگذاری این سال به عنوان «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» باز هم بر لزوم توجه به اقتصاد علاوه بر مشارکت سیاسی تأکید کردند.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد: سال ۱۳۹۳ باز هم اقتصاد مورد توجه قرار گرفت و البته بر فرهنگ نیز که همیشه از دغدغههای مقام معظم رهبری بوده در نامگذاری این سال تأکید شد و با عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامیده شد، سال ۱۳۹۴ رهبر انقلاب با نامگذاری «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» بر این موضوع و کم شدن شکاف میان مردم و مسئولان تأکید کردند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اما موضوع اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخلی که از سالها پیش مورد توجه مقام رهبری بود این بار بهطور ویژه از سال ۱۳۹۵ به بعد در نامگذاری سالها مورد تأکید قرار گرفت و به همین دلیل سال ۱۳۹۵ سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، سال ۱۳۹۶ سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، سال ۱۳۹۷ سال «حمایت از کالای ایرانی» و سال ۱۳۹۸ سال «رونق تولید» نام گرفتند.
فتحی بیان کرد: نامگذاری سال ۱۳۹۹ هم با عنوان «جهش تولید» دقیقاً در راستای همان سیاست توجه به اقتصاد مقاومتی و درونزا، حمایت از کالای ایرانی و بهدنبال آن بالارفتن تولید و ایجاد اشتغال که امسال هم مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: با توجه به عملکرد ضعیف دولتمردان در سال جهش تولید و ارائه نکردن کارنامهای موفق در این سال معظمله سال ۱۴۰۰ را نیز با نام «تولید؛ پشتیبانیها و مانعزداییها» نامگذاری کردند تا شاید گرههای اقتصادی جامعه که بیشتر آن ریشه در جدی نبودن متولیان امر دارد، باز شود.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: مهمترین رویداد داخلی سال ۱۴۰۰ انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری است که به تشکیل نخستین دولت گام دوم انقلاب و نخستین دولت قرن جدید منتج میشود و میتواند در آینده ایران نقشی بسیار تعیین کننده داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: مشارکت و حضور حداکثری مردم و انتخاب صحیح، سنگ بنای گام دوم را محکم و تثبیت میکند و سرعت ساختن ایران قوی را دوچندان میکند و دولت آینده در صورتی که دارای قابلیت و شاکله جوان انقلابی باشد، میتواند گام بلندی برای تحقق مرحله «دولت اسلامی» نیز باشد.
فتحی اظهار کرد: مرحله دولت اسلامی انجامش بسیار مهم و کلیدی است؛ زیرا هم بقای دو مرحله قبل یعنی انقلاب اسلامی و نظام اسلامی در گرو آن بوده و هم ورود به دو مرحله بعدی یعنی جامعه اسلامی و تمدن اسلامی؛ بدیهی است که جایگاه ریاست جمهوری و شخص رئیسجمهور با اختیارات بسیار قابل توجهی که در اختیار دارد در کیفیت دولتش بسیار مؤثر است.
وی بیان کرد: بنابراین انتخاب صحیح رئیسجمهور انتخابی مهم و به عبارتی مهمترین و مؤثرترین انتخابی است که مردم بر عهده دارند که امید است با بصیرت و دقت شاهد تحقق شعار سال توسط دولت جوان انقلابی باشیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/