کدام خوراکیها در زمان ابتلا به کرونا مضر هستند؟

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، براساس پروتکلهای بهداشتی افراد مبتلا به کرونا باید پس از مثبت شدن تست دو هفته در قرنطینه باشند و در این بازه زمانی با مصرف موادغذایی مغذی سیستم ایمنی بدنشان را تقویت کنند.
نکته قابل توجه اینکه مصرف برخی از موادغذایی که پیش از ابتلا به کرونا بهعنوان مواد پیشگیریکننده محسوب میشدند بهعنوان خوراکیهای مضر (در زمان ابتلا) منع مصرف دارند که برخی از مهمترین این خوراکیها بدین شرح است: میگو، پیازچه، آناناس، بادمجان، انجیر، اسفناج، خرمای خشک، گردو، موز، توتفرنگی، محصولات لبنی، بادام زمینی، کره، سرکه، زردآلوی خشک و ...
با توجه به اینکه ویروس کرونا نسبت به سایر بیماریها چندان شناخته شده نیست لازم است افراد در مصرف موادغذایی (که احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد) به توصیههای متخصصان تغذیه توجه داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/
سیستم ایمنی بدن را چگونه در برابر کرونا تقویت کنیم؟
آنچه بیماران آسمی درباره ویروس کرونا باید بدانند
چه خوراکیهایی برای تقویت سیستم ایمنی مناسب هستند؟
رژیم غذایی افراد دیابتی چگونه باشد؟
- ساک دستی
- ثبت شرکت
- بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران
- پالت پلاستیکی
- خرید ادویه
- خرید فالوور واقعی
- فونیکس
- خشکشویی آنلاین اکتیو کلینرز
- آهنگ جدید
- سفارش چاپ پرچم
- تلفن ابری
- صرافی نوبیتکس
- صرافی توبیت
- ال بانک
- انبار هوشمند فلزات گرانبها
- اهنگ جدید
- خرید قهوه
- اخبار بورس
- چک لیست لوازم اسکی
- وکیل
- رزرو بلیط هواپیما
- خرید هاست