۰۷/ اسفند /۱۴۰۳
زندگی با کرونا/۱۴۰

چه خوراکی‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی مناسب هستند؟

فصل سرما خطر بروز سرماخوردگی و کاهش سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد اما مصرف یکسری موادغذایی مغذی می‌تواند ضمن افزایش مقاومت بدن، احتمال بروز بیماری‌هایی همچون کرونا را نیز کاهش دهد.
he2404.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با سرد شدن هوا توجه به مواد غذایی مفید و سالم نه‌تنها باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود، بلکه بدن را در مقابل برخی بیماری‌ همچون کرونا مقاوم می‌کند.


برخی از مهم‌ترین این مواد غذایی بدین شرح است:


بادمجان: این ماده غذایی منبع خوبی از فیبر بوده و حاوی بتاکاروتن، ویتامین‌ها (به‌ویژه ویتامین  B۶ و C)، مواد معدنی، پتاسیم و منگنز است.


تره فرنگی: این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ترکیبات گوگردی مانند کامفرول و آلیسین است که از بروز انواع بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها جلوگیری می‌کند.


کدو تنبل: حاوی بتاکارون، پتاسیم، ویتامین C و منگنز است. بتاکارون پیش‌ساز و ویتامین A برای سلامت چشم مهم است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انار: دانه‌های انار خاصیت آنتی‌اکسیدانی زیادی دارند.


جوانه‌های کلم بروکلی: این ماده غذایی حاوی پتاسیم، آهن، ویتامین‌های گروه B از جمله B۶ و تیامین است.


انتهای پیام/۴۱۰۵


ارسال نظر