کدام خوراکیها در زمان ابتلا به کرونا مضر هستند؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، براساس پروتکلهای بهداشتی افراد مبتلا به کرونا باید پس از مثبت شدن تست دو هفته در قرنطینه باشند و در این بازه زمانی با مصرف موادغذایی مغذی سیستم ایمنی بدنشان را تقویت کنند.
نکته قابل توجه اینکه مصرف برخی از موادغذایی که پیش از ابتلا به کرونا بهعنوان مواد پیشگیریکننده محسوب میشدند بهعنوان خوراکیهای مضر (در زمان ابتلا) منع مصرف دارند که برخی از مهمترین این خوراکیها بدین شرح است: میگو، پیازچه، آناناس، بادمجان، انجیر، اسفناج، خرمای خشک، گردو، موز، توتفرنگی، محصولات لبنی، بادام زمینی، کره، سرکه، زردآلوی خشک و ...
با توجه به اینکه ویروس کرونا نسبت به سایر بیماریها چندان شناخته شده نیست لازم است افراد در مصرف موادغذایی (که احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد) به توصیههای متخصصان تغذیه توجه داشته باشند.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/