برگزاری وبینار ملی غذاهای فراسودمند در دانشگاه آزاد اسلامی زریندشت
آمنه نامدار در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد که در راستای اجرای «دوشنبههای وبیناری»، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت با همکاری گروه صنایع غذایی این دانشگاه، وبینار ملی «غذاهای فراسودمند» را برگزار کرد.
وی اضافه کرد: این وبینار با راهبری ادارهکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت برگزار شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت افزود: در این وبینار، حنان لشکری استادیار این دانشگاه و سخنران وبینار ملی «غذاهای فراسودمند» به معرفی غذاهای فراسودمند، تاریخچه و انواع آن پرداختند.
نامدار، آموزش درباره شناخت این دسته از مواد غذایی، مواد مؤثر موجود در آنها و آشنایی مصرفکنندگان با انواع آن را از محورهای وبینار برگزار شده معرفی کرد.
به گزارش آنا، در این وبینار به چگونگی تولید فرآوردههای غذایی، فناوریهای به کار گرفته در توسعه و بازار مصرف آنها اشاره شد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/