![شرایط دریافت لیزینگ دانشبنیانی چیست؟](/files/fa/news/1403/4/9/579186_508.jpg)
برگزاری وبینار ملی غذاهای فراسودمند در دانشگاه آزاد اسلامی زریندشت
![index.jpg](/c-files/old/1399/09/04/637418064924044020.jpg)
آمنه نامدار در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد که در راستای اجرای «دوشنبههای وبیناری»، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت با همکاری گروه صنایع غذایی این دانشگاه، وبینار ملی «غذاهای فراسودمند» را برگزار کرد.
وی اضافه کرد: این وبینار با راهبری ادارهکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت برگزار شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت افزود: در این وبینار، حنان لشکری استادیار این دانشگاه و سخنران وبینار ملی «غذاهای فراسودمند» به معرفی غذاهای فراسودمند، تاریخچه و انواع آن پرداختند.
نامدار، آموزش درباره شناخت این دسته از مواد غذایی، مواد مؤثر موجود در آنها و آشنایی مصرفکنندگان با انواع آن را از محورهای وبینار برگزار شده معرفی کرد.
به گزارش آنا، در این وبینار به چگونگی تولید فرآوردههای غذایی، فناوریهای به کار گرفته در توسعه و بازار مصرف آنها اشاره شد.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/