ایران به عنوان پایگاه منطقهای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به اهمیت غذا و تغذیه در دنیا اظهار کرد: اهمیت غذا و تغذیه در دنیا این روزها، بیش از هر زمان دیگری احساس شده و در جلسه شهریور ماه هیئت دولت، وزارتخانههای بهداشت درمان و جهاد کشاورزی مامور شدند تا مقدمات استقلال غذا را فراهم کنند.
وی افزود: در این مقطع ایران در رقابت نزدیک با کشورهایی مانند عربستان، امارات متحده عربی که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان را داشتند، قرار داشت و با پیگیری فراوان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، برای چهار سال آینده این پایگاه در ایران تثبیت شد تا خدمات خود را به حوزه کشورهای Emro ارائه کند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع ایران بیان کرد: همکاریهای نزدیک تیم وزارت بهداشت خصوصا معاونت بینالملل وزارت متبوع با انستیتو تغذیه نقش مهمی در برقراری این ارتباط مهم داشت.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/