ثبت 5 اختراع در حوزه امنیت غذایی توسط دانشگاهیان واحد تهران شمال
محمد جوکی، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره موفقیت اخیر دانشگاهیان واحد تهران شمال اظهار کرد: یک تیم تحقیقاتی متشکل از دانشجویان گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تحت سرپرستی بنده موفق به ثبت پنج اختراع ملی و اخذ تأییدیه علمی از مراکز علمی کشور شدند.
وی افزود: این گروه شامل دانشجویان فعال و علاقهمند دوره کارشناسی رشته صنایع غذایی هستند که با توجه به ابراز علاقهمندی در مباحث طرح شده در دروس تخصصی و حوزه نوآوری و امنیت غذایی در ابتدای سال 1398 گرد هم آمدند.
عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه تشکیل گروههای تحقیقاتی با هدف ایجاد انگیزه و هدفمند کردن تحقیقات پایه در حوزه صنایع غذایی طرحریزی و به ثمر نشست، گفت: این اختراعات در حوزه امنیت غذایی و در موضوعهای تولید پودر نوشیدنیهای فراسودمند استراتژیک، بیوپلیمر فعال غذایی، سیستم سرد کننده، استرلیزاسیون و پخت خودکار مواد غذایی بدون نیاز به منابع انرژی است.
تبدیل ایده به ثروت از طریق توسعه محصولات نوآورانه تنها راه تضمین امنیت و پایداری است
جوکی خاطرنشان کرد: این گروه 11 نفره تحقیقاتی شامل زهرا هوشدار طهرانی، مرضیه دودانگه، فاطمه رضایی، حنانه جلالی، فاطمه میقانی، شیرین نوروزی، زهرا علیزاده، پگاه اداوی، سمیه رشیدی علویچه، سارا احمدی و رحیم تقویان هستند که تحت سرپرستی بنده در مدت یکسال فعالیت مطالعاتی و اجرایی به این موفقیت نائل شدند.
وی ادامه داد: با توجه به وجود دغدغههای بسیاری که در بین دانشجویان در ارتباط با هدایت علمی و عملی، مهارتآموزی، ایجاد فرصتهای شغلی و ادامه تحصیل هدفمند وجود دارد، چند برنامه هدفمند دیگر در دست اقدام است که امید میرود با استمرار این تلاشها منجر به پرورش نسلی از فارغالتحصیلان فعال، نوآور و متعهد شود؛ باید به این بلوغ برسیم که حفظ و پرورش نیروهای جوان، با انگیزه و مستعد و تبدیل ایده به ثروت از طریق توسعه محصولات نوآورانه در شرایط خاص کشور، تنها راه تضمین امنیت و پایداری است.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/