ارتقای کمی و کیفی محصولات استراتژیک برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی/ 20 هکتار «کلزا» کشت شد
سعید طاهریقناد در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره همکاری مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع فعالیت این دبیرخانه که در زمینه امنیت غذایی است و روی ارتقای کیفی و کمی کشت محصولات استراتژیک مانند گندم، ذرت و کلزا توجه دارد در این مرکز هم به این مهم توجه شده است.
**بیشتر بخوانید:
دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد
استفاده از فناوریهای نوین برای مصرف آبهای غیرمتعارف در حوزه کشاورزی
تأمین امنیت غذایی با اجرای طرحهای کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه
وی درباره تازهترین فعالیتهایی که مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و اهدافی که مدنظر دارد، عنوان کرد: این مرکز با مکاتباتی که با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک داشته، آمادگی خود را برای همکاری در زمینه کنسرسیوم امنیت غذایی اعلام کرده و درباره محصولات استراتژیک هم 20 هکتار کلزا در اراضی تحقیقاتی این واحد دانشگاهی کشت کرده است.
رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درباره زمینه همکاری این مرکز با کنسرسیوم امنیت غذایی به آنا گفت: با توجه به ظرفیتهای این مرکز، تحقیقاتی در قالب کنسرسیومهای امنیت غذایی و دیگر کنسرسیومها مانند گیاهان دارویی صورت گرفته و جلساتی در راستای سیاستگذاریهای انجامگرفته در حال برگزاری است و آمادگی همکاریهای لازم هستیم.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/