دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1399 - 11:32

چگونه با ساده ترین روش در منزل بستنی درست کنیم؟

اگر دوست دارید برای روزهای گرم تابستان، خوراکی های سرد و خوشمزه درست کنید، طرز تهیه این دونوع بستنی ساده خانگی را از دست ندهید.
کد خبر : 516254
4456145.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بستنی از دسرهای خوشمره ای است که هر روز طعم جدیدی از آن وارد بازار می شود ولی محبوب ترین نوع بستنی، سنتی بودن آن است.


در اینجا طرز تهیه ی یک نوع بستنی سنتی به روش خانگی برای شما آموزش داده شده است.


بستنی خانگی


طرز تهیه بستنی خانگی


مواد لازم:


خامه.......... 100 گرم


شکر......... 2 پیمانه


زعفران............ یک قاشق غدا خوری


ثعلب.............. دو قاشق چایی خوری


شیر پر چرب......... چهار پیمانه


گلاب............... نصف پیمانه


خلال پسته......... دو قاشق غداخوری


اسانس هل............ به مقدار لازم


مراحل تهیه:


1-شیر را بجوشانید و بعد از جوشیدن، حرارت زیر آن را کم کرده و گلاب و زعفران را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.


2- ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و به صورت یک قاشق، یک قاشق به مخلوطتان اضافه کرده و هنگام اضافه کردن، شیر را نیز هم بزنید.


3-بعد از غلیظ شدن بستنی، آن را به کاسه بزرگتر انتقال دهید.


4- درون یک قابلمه بزرگ، مقداری یخ بریزید و کاسه ای که مایع بستنی داخل آن قرار دارد را روی آن بگذارید و هم بزنید تا حالت کش دار به خود بگیرد سپس به مدت 30 دقیقه بستنی را داخل فریزر بگذارید.


5- بعد از 30 دقیقه، کاسه بستنی را از یخچال بیرون بیاورید و هم بزنید. این روند را چهار بار تکرار کنید.


6-خامه را در ظرفی ریخته و روی آن را با قاشق صاف کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند.


7-خلال پسته، خامه یخ زده و هل را به مایع بستنی اضافه کرده و هم بزنید سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.


بستنی شکلاتی


تهیه ی بستنی سنتی شکلاتی در خانه


مواد لازم:


شکلات چیپس....... یک چهارم پیمانه


شکلات تلخ............. یک پیمانه


خامه........................ دو پیمانه


پودر کاکائو....... دو قاشق غذاخوری


شیر عسل.................. یک پیمانه


طرز تهیه:



  1. ابتدا پره های همزن برقی را جداکنید و به همراه  کاسه ای که قرار است از آن استفاده شود، به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

  2. شکلات را خرد کنید و به روش غیر مستقیم آن را آب کنید.

  3. شکلات آب شده را از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو و شیر عسل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شوند.

  4. پره های همزن را از یخچال بیرون بیاورید و متصل کنید.

  5. کاسه را نیز از یخچال بیرون آورده و خامه را داخل آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا خامه سفت شده و فرم بگیرد.

  6. بعد از اینکه خامه به خوبی فرم گرفت، مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

  7. بعد از ترکیب شدن مواد، شکلات های چیپسی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.

  8. مایه بستنی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و روی آن را سلفون بکشید و درب ظرف را نیز ببندید.

  9. برای یخ زدن بستنی آن را به مدت 8 ساعت در فریزر قرار دهید.


بستنی را در ظرف بستنی خوری سرو کنید و با سس شکلاتی تزئین کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی
ارسال نظر
هلدینگ شایسته