چگونه حلوا آرد گندم شل شده نداشته باشیم؟
حلوای آرد گندم یک دسر یا شیرینی محبوب در مراسم های مختلف از جمله اعیاد مذهبی و یا مراسم های ماه مبارک رمضان است. یکی از شاخصه های اصلی این حلوا تزیین آن است که به شکل های مختلفی انجام می شود. برای طرز تهیه و نکات قابل توجه حلوای آرد گندم با ما باشید.
طرز تهیه حلوای آرد سبوس
مواد لازم(برای ۶ ):
آرد گندم سبوس دار/ ۲ پیمانه
هل/ ۲ قاشق چایخوری
کره/ ۵۰ گرم
روغن مایع و روغن جامد با هم/ ۱ پیمانه
مواد لازم جهت شربت
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
خلال بادام یا پسته برای تزئین
زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
زمان لازم برای پخت حلوا ۲۰ دقیقه
دستور تهیه حلوای آرد گندم:
تهیه شربت: شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر حل شود.
بعد از حل شدن شکر، گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه حلوا:آرد سبوس دار را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید تا از خامی خارج شود.
پس از تغییر رنگ دادن آرد، روغن و بعد کره را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود.
پس از اینکه خمیر یکدستی حاصل شد بصورت آهسته شربت را اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.
وقتی مواد جمع و سفت شد، حرارت را خاموش کنید.
حلوا را به دلخواه خود با خلال پسته یا بادام تزئین کنید.
نکات مهم برای تهیه حلوای آرد گندم
- آرد سبوس دار نسبت به آردهای دیگر طعم بهتری به حلوا میدهد اما زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارد.
- به دلیل وجود گلوتن در آرد سبوس دار، حلوا کشدار نمی شود.
- زمانی که آرد و روغن مخلوط شدند می توانید کمی گردوی آسیاب شده به مواد اضافه کنید تا حلوای مقوی داشته باشید.
- اگر می خواهید حلوای شما روشن تر باشد به آن مقداربیشتری زعفران اضافه کنید.
- شربت را زمانی به آرد اضافه کنید که مواد داغ باشند.
- نکته ی مهم در پخت حلوای آرد گندم این است که از ابتدا تا انتهای کار باید حلوا را هم بزنید؛ به خصوص هنگام تفت آرد.
- حلوا را میتوانید با قالبهای شکلی مدل بزنید.
- حرارت کم باعث می شود حلوای بهتری داشته باشید.
- برای درست کردن حلوا از قابلمه چیدن یا تفلون استفاده کنید چرا که قابلمه روحی حرارت را سریع منتقل کرده و موجب سوختن مواد می شود.
- برای اینکه حلوا در زمان اضافه کردن روغن گلوله نشود بهتر است آن را بعد از تفت دادن الک کنید.
- آرد را باقاشق چوبی هم بزنید تا تغییر رنگی بخاطر قاشق در آرد بوجود نیاید.
- آرد را با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد تغییر رنگ ندهد.
- زعفران را جداگانه دم کنید چون شکر باعث جلوگیری از رنگ دهی آن می شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا شعریه عربی
چگونه حلوای شل شده نداشته باشیم؟
- اگر شل بودن حلوا به خاطر شربت زیاد آن بود، حلوا را باز هم روی حرارت بگذارید تا آب آن گرفته شود و اگر شل بون آن به خاطر روغن زیاد بود کمی آرد تفت داده شده به آن اضافه کنید.
- هرچه حلوا بیشتر روی حرارت بماند سفتتر میشود و اگر دوست دارید کمی شل و آبکی باشد باید زودتر آن را از روی حرارت بردارید.
انتهای پیام/