دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 شهريور 1399 - 14:46

چگونه حلوا آرد گندم شل شده نداشته باشیم؟

حلوای آرد گندم، یک شیرینی محبوب در مراسم های مختلف از جمله اعیاد مذهبی است. در این مطلب فوت و فن تهیه حوا و شل نشدن آن را ذکر کرده ایم.
کد خبر : 515165

حلوای آرد گندم یک دسر یا شیرینی محبوب در مراسم های مختلف از جمله اعیاد مذهبی و یا مراسم های ماه مبارک رمضان است. یکی از شاخصه های اصلی این حلوا تزیین آن است که به شکل های مختلفی  انجام می شود. برای طرز تهیه و نکات قابل توجه حلوای آرد گندم با ما باشید.



طرز تهیه حلوای آرد سبوس


مواد لازم(برای ۶ ):


آرد گندم سبوس دار/ ۲ پیمانه


هل/ ۲ قاشق چایخوری


کره/ ۵۰ گرم


روغن مایع و روغن جامد با هم/ ۱ پیمانه


مواد لازم جهت شربت


شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه


آب ۱ و ۱/۲ پیمانه


گلاب ۱/۲ پیمانه


خلال بادام یا پسته برای تزئین 


زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم


زمان لازم برای پخت حلوا ۲۰ دقیقه


دستور تهیه حلوای آرد گندم:


تهیه شربت: شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر حل شود.


بعد از حل شدن شکر، گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید و هم بزنید.


طرز تهیه حلوا:آرد سبوس دار را در یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید تا از خامی خارج شود.


پس از تغییر رنگ دادن آرد، روغن و بعد کره را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود.


پس از اینکه خمیر یکدستی حاصل شد بصورت آهسته شربت را اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید.


وقتی مواد جمع و سفت شد، حرارت را خاموش کنید.


حلوا را به دلخواه خود با خلال پسته یا بادام تزئین کنید.


حلوا آرد گندم


نکات مهم برای تهیه حلوای آرد گندم



  1. آرد سبوس دار نسبت به آرد‌های دیگر طعم بهتری به حلوا می‌دهد اما زمان بیشتری برای تفت دادن احتیاج دارد.

  2. به دلیل وجود گلوتن در آرد سبوس دار، حلوا کشدار نمی شود.

  3. زمانی که آرد و روغن مخلوط شدند می توانید کمی گردوی آسیاب شده به مواد اضافه کنید تا حلوای مقوی داشته باشید.

  4. اگر می خواهید حلوای شما روشن تر باشد به آن مقداربیشتری زعفران اضافه کنید.

  5. شربت را زمانی به آرد اضافه کنید که مواد داغ باشند.

  6. نکته ی مهم در پخت حلوای آرد گندم این است که از ابتدا تا انتهای کار باید حلوا را هم بزنید؛ به خصوص هنگام تفت آرد.

  7. حلوا را می‌توانید با قالب‌های شکلی مدل بزنید.

  8. حرارت کم باعث می شود حلوای بهتری داشته باشید.

  9. برای درست کردن حلوا از قابلمه چیدن یا تفلون استفاده کنید چرا که قابلمه روحی حرارت را سریع منتقل کرده و موجب سوختن مواد می شود.

  10. برای اینکه حلوا در زمان اضافه کردن روغن گلوله نشود بهتر است آن را بعد از تفت دادن الک کنید.

  11. آرد را باقاشق چوبی هم بزنید تا تغییر رنگی بخاطر قاشق در آرد بوجود نیاید.

  12. آرد را با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد تغییر رنگ ندهد.

  13. زعفران را جداگانه دم کنید چون شکر باعث جلوگیری از رنگ دهی آن می شود.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا شعریه عربی


چگونه حلوای شل شده نداشته باشیم؟



  •  اگر شل بودن حلوا به خاطر شربت زیاد آن بود، حلوا را باز هم روی حرارت بگذارید تا آب آن گرفته شود و اگر شل بون آن به خاطر روغن زیاد بود کمی آرد تفت داده شده به آن اضافه کنید.

  • هرچه حلوا بیشتر روی حرارت بماند سفت‌تر می‌شود و اگر دوست دارید کمی شل و آبکی باشد باید زودتر آن را از روی حرارت بردارید.




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب