حلوا؛ پای ثابت ماه رمضان
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، شاید شما ازجمله کسایی باشید که حلوا خیلی دوست دارید اما زمانی که درست میکنید یا آرد میسوزد، یا حلوا شکرک میزند یا طعم آن خوب نمیشود. حلوا نیز مانند شله زرد و باقلوا از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیهاست و در اکثر سفرههای ایرانیها از جایگاه خاصی برخوردار است. با وجود گلاب و زعفران، عطر و طعم و بوی این دسرها دوچندان خواهد شد.
حلوا در هر شهری از ایران به نوعی تهیه میشود که ما در اینجا یک نوع آن را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱ و ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان
زعفران دمکرده ۵ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوا
برای تهیه شیره حلوا ابتدا شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد. روغن را نیز داخل قابلمهای بریزید تا گرم شود. آرد را ۲ بار الک کنید، سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
آرد را انقدر تفت دهید تا کرمرنگ شود. حتما آرد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
پس از آنکه آرد کرمرنگ شد، روغن داغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آرد طلایی شود.
شعله را کم کنید و شیره داغ (مخلوط آب و شکر که از قبل آماده کرده اید) را به آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.
سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.
حلوای آماده شده را داغ درون ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. حلوا را میتوانید با خلال بادام، پسته، پودر نارگیل و … تزئین کنید. همچنین میتوانید برای تزیین، مقداری از حلوا را جداگانه در قیف ریخته و با کمک ماسوره دلخواه روی ظرف حلوا را با آن تزیین کنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/