دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 شهريور 1399 - 23:20

طبع، خواص، مضرات و مُصلح سیب در ویکی آنا

این میوه با خواص معجزه آسایش همه بافت ها را دائماً زنده، شاداب و جوان نگه می دارد؛ از این رو سلامتی کامل بدن را تأمین می کند و بر طول عمر آدمی می افزاید. 
کد خبر : 512843
444680_402.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از نظر طعم، سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش. بهترین سیب‌ها سیبی است که بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده و پوست نازک و ترد داشته و بافت خیلی سفتی نداشته باشد.


پیامبر خدا (ص) فرموده اند: سیب را ناشتا بخورید چون تمیزکننده معده است.
در کل توصیه شده  میوه‌ها بین وعده مصرف شوند نه همراه غذا و فقط در  بعضی از آنها خوردن ناشتا توصیه می‌شود. بعنوان مثال خربزه و هندوانه اصلا نباید ناشتا مصرف شوند.



خواص و مضرات سیب



  • سیب خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

  • خوردن سیب به نفع سلامت سلول‌های عصبی است. این سلول‌ها نورون را در برابر فشار عصبی استرس اکسیداتیو محافظت کرده و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری آلزلیمر ایجاد می‌کنند.

  • بهترین زمان مصرف سیب صبح ناشتا است.

  • سیب می‌تواند در کاهش کلسترول بد تاثیر خوبی بگذارد.

  • سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار رود. بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود. سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید.

  • سیب سرشار از ترکیبات پلی فنولین می‌باشد. این ترکیبات مغذی گیاهی تاثیرات موثری در خصوص حفاظت بدن در مقابل اثرات مضر رادیکال‌های آزاد مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم و فسفر داشته باشد.

  • سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.

  • خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.

  • سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد.

  • دانه‌ی سیب دارای سیانید می‌باشد که یک سم قوی و کشنده است. مصرف بیش از حد و مداوم دانه‌ی سیب می‌تواند به طور بلقوه کشند باشد. در واقع اگر این دانه‌ها به مقدار زیاد و به صورت روزانه مصرف شوند شاید در طول مدت زیاد سم در بدن جمع شود و بتواند به حد کشنده‌ای رسیده و باعث مرگ شود.

  • دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.

  •  خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.

  • کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند.

  • دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.




  • سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد.

  • سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد.

  • آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد. این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.

  • نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.

  • سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.

  • سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .

  • سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.

  • سیب مقوی کبد و اشتها آور است.

  • سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.

  • سیب تا نسبت زیادی اسیدی است. خوردن مداوم این میوه می‌تواند تا ۴ برابر مخرب‌تر از نوشیدنی‌های گاز دار به دندان‌ها آسیب برساند. درواقع خوردن هر روزه‌ی سیب باعث خرابی دندان شده و باید برای جلوگیری از این ضرر سیب بعد از مصرف دندان هایتان را مسواک بزنید تا رد اسید این میوه از دندان‌ها پاک شود.

  • سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می برد.

  • سیب ترش را بپزید، درمان اسهال خونی است.

  • آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می رود.

  • رب سیب ترش علاج اسهال، استفراغ و درد و غم است.

  • مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.

  • می‌گویند بیشترین خواص سیب در فاصله دو میلی‌متری از پوست سیب قرار دارد، بنابراین اگر پوست سیب را می‌گیرید سعی کنید آن را خیلی نازک بگیرید.

  • سیب ترش برای آنهائیکه مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعکس آنهائی که مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند.

  • سیب در قدیم معالج نقرس و بیماریهای عصبی بوده است.

  • سیب های موجود در بازار را کال میچینند، و سیب کال باعث فراموشی می شود.

  • سیب ترش برای معده‌های سرد و کلاً سردمزاجان مضر است.

  • مرباى سیب برای سرد مزاجان و معده های سرد بهتر از سایر اشکال آن مانند خام و آب و رب آن می‌باشد.




طبع سیب چیست؟


طبع سیب‌های قرمز و زرد گرم و‌ تر است. این گرمی و تری هر چه سیب رسیده باشد بیشتر می‌شود. اما هر چه سیب نارس‌تر باشد یا سیب سبز باشد (سیب ترش) طبعش سرد و خشک‌تر می‌شود و خوردنش به سردمزاجان توصیه نمی‌شود.



مصلح سیب چیست؟



دارچین و گلنگبین مصلح سیب هستند.
گلقند، دارچین و عسل؛ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج سیب ترش هستند.


 



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته