به راحتی در خانه دسر تیرامیسو درست کنیم
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، تیرامیسو یکی از معروف ترین دسرهای ایتالیایی است که در دهه ی 50 همه را شیفته ی خود کرده است و کمتر رستورانی پیدا می شود که در منوی خود دسر تیرامیسو را نداشته باشد.
اگر شما هم جزو طرفداران قهوه هستید بدون شک از این دسر خوشتان خواهد آمد چون برای تهیه دسر تیرامیسو، بیسکویت لیدی فینگر در قهوه سرد فرو میرود و طعم و عطر عالی قهوه را به خودش جذب میکند.
آموزش درست کردن دسر تیرامیسو
مواد لازم (9 نفر)
- تخم مرغ بزرگ: 6 عدد
- شکر: 1 پیمانه
- پنیر ماسکارپونه: 1 و یک چهارم پیمانه
- خامه: 1 و یک چهارم پیمانه
- بیسکویت لیدی فینگر: 2 بسته
- قهوه اسپرسو سرد: 1 پیمانه
- پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. نصف قابلمه ای را آب ریخته و روی شعله ی کم بگذارید تا جوش بیاید، سپس یک کاسه ای را روی قابلمه گذاشته و زرده های تخم مرغ و شکر را داخل آن بریزید.
مواد را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. بعد از ده دقیقه مواد را از روی شعله بردارید و هم بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود و مقداری هم خنک شود.
نکته: اگر حجم بیشتری از مواد را دارید و برای افراد بیشتری میخواهید تیرامیسو درست کنید باید مدت بیشتری صبر کنید تا مایه خنک شود.
خامه را در ظرف دیگری هم بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه قبلی اضافه کنید. قهوه سرد را در کاسهای ریخته و بیسکوییت های لیدی فینگر را یکی یکی داخل آن فرو ببرید، فقط در حدی که مرطوب شوند.
قالب عمیقی را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت لیدی فینگر را به صورت مرتب در کف آن بچینید.
نصف مایه ماسکارپونه را روی بیسکوییتها بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید و دوباره بیسکوییت گذاشته و مایه ماسکارپونه را روی آن ها بریزید.
بعد از آماده شدن دسر آن را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید، سپس پودر کاکائو را روی آن بپاشید.
نکته: بهتر است بگذارید تیرامیسو از شب تا صبح در یخچال بماند.
نکات مواد اولیه تیرامیسو
۱- شکلات
برای تهیه تیرامیسو از شکلات تلخ استفاده کنید چرا که کیک اسفنجی و خامه قنادی شیرین هستند در نتیجه تلخ بودن شکلات باعث ایجاد هارمونی بین مزهها میشود.
برای آب کردن شکلات، آن را خرد کرده و با بخار کتری، آن را آب کنید.
۲- پنیر ماسکارپونه
پنیر ماسکارپونه در بین پنیرهای خامهای بهترین گزینه برای تهیه تیرامیسو است، اما نسبت به پنیرهای دیگر قیمت بالایی دارد البته می توانید از پنیر های دیگر استفاده کنید به این شرط که پنیری را انتخاب کنید که درصد شوری آن خیلی کم باشد.
۳- خامه قنادی
برای فرم دادن به خامه ی قنادی، آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید، البته توجه کنید که به این زمان بندی زیاد اکتفا نکنید با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود، اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید.
همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه میکنید بسته به نیازتان آن را تهیه تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کرده در دمای محیط قرار دهید تا حالت بستنی پیدا کند.
بعد خامه را در کاسه ریخته و همزن را روی دور متوسط قرار دهید و وقتی که یک دست شد روی دور تند قرار دهید تا رنگ آن مات شود.
وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید و خامه را زیر و رو کنید تا خامههای زیر ظرف هم زده شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/