تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی را در «مطبخ» ببینید
برنامه تلویزیونی «مطبخ» با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراکهای اصیل ایرانی روی آنتن شبکه پنج میرود.
بهگزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی سیما، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و... گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.
این برنامه در این دو قسمت به تاریخچه دو نوع آشپزی ( خورشت و شیرینی جات) می پردازد و بررسی می کند که هر نوع از این خوراکیها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شده است و در مرور زمان چه تغییری کرده است.
«مطبخ» به تهیهکنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی کاری از مؤسسه اوج و به همت گروه خانواده و کودک، امروز و فردا ساعت ۱۱ به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه پنج سیما پخش میشود.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/
نگارخانه مهر فرهنگسرای انقلاب اسلامی در آستانه سال نو برگزار می کند
سفرههای سلیقه تلفیقی از عکاسی و آشپزی
در برنامه اتفاق رقم خورد؛