ثبت اختراع فرمولاسیون محلول افزایشدهنده ماندگاری پسته تازه
محمدمهدی کاظمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دامغان با بیان اینکه پسته محصول استراتژیک دامغان و شهره آفاق در جهان است، اظهار کرد: بهدلیل بازه کوتاه نگهداری این محصول پس از چیدن، ناگزیر بودیم در زمینه صادرات پسته فقط بهعنوان خشکبار و بعضی از فرآوردههای آن سرمایهگذاری کنیم.
وی بیانکرد: اکنون با ثبت اختراع فرمولاسیون محلول افزایشدهنده ماندگاری پسته تازه، این امکان وجود دارد که پسته تازه را تا دو ماه به همان شکل به سایر کشورها ارسال کنیم.
دانشآموخته دکتری تخصصی مهندسی شیمی واحد دامغان به شماره ثبت ۹۸۲۴۶ این اختراع اشاره و بیان کرد: پس از سالها تلاش و ممارست و انجام تستهای متوالی تیم قوی علمی و تحقیقاتی با مدیریت سیدحمید هاشمیمقدم بهعنوان استاد راهنما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، ثبت اختراع بالابردن ماندگاری پسته تازه به بیش از 60 روز و امکان صادرات این محصول با ارزش به سایر کشورها مهیا شد.
کاظمی افزود: این تلاش و پویایی علمی مرهون تلاشهای شبانهروزی تیم محقق و کاردان و تلاشهای کارکنان سختکوش واحد دامغان است که این بستر را برای رسیدن به روزهای خوب برای دامغان و دامغانیها فراهم کردهاند.
وی با قدردانی از سیدحمید هاشمیمقدم استاد راهنمای این طرح خاطرنشان کرد: انجام تستهای مربوط و اثبات وجود فناوری نانو در این ثبت اختراع به تأیید بنیاد فناوری نانو کشور رسیده است.
دانشآموخته دکتری تخصصی مهندسی شیمی واحد دامغان یادآور شد: از امسال میتوان در شب یلدا نیز پسته تازه تناول کرد و البته با توسعه صادرات پسته تازه، میتوان به ارزش افزوده پسته و درآمد بیشتر باغداران نیز امیدوار بود.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/