دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آبان 1398 - 13:59
روزی متفاوت برای دانشگاهیان در دامغان رقم خورد؛

ورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به عرصه نوین پژوهشی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با رونمایی و افتتاح بخشی از پروژه‌های علمی و تحقیقاتی خود از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به عرصه نوین پژوهشی وارد شد.
کد خبر : 442614
637078763409027143_B.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دامغان، عصر روز گذشته دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با ادای احترام به ساحت شهدای آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دامغان از عنوان جدید ساختمان دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی که به افتخار رشادت‌های شهید مدافع حرم به نام هادی شجاع نام‌گذاری شده با حضور والدین شهید رونمایی کرد و با ذکر صلوات و فاتحه از حاضران خواست تا مجموعه‌ای از آثار متعلق به شهید را در نگاه مراجعان و مخاطبان قرار دهند تا همواره نام و یاد شهیدان موجب برکت و تعالی جوانان در محیط علمی باشد.


دانشکده فنی و مهندسی، جایگاه تحصیل شهید هادی شجاع بوده که سال 1394 راهی سوریه شد تا از حریم حضرت زینب کبری علیهاالسلام دفاع کند و دقیقا 10 روز بعد از ازدواج، شربت شهادت را نوشید و در شهر غبطین سوریه آسمانی شد.


طهرانچی در ادامه از دستاوردهای پژوهشی استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دیدن کرد و با ارائه راهکارهای اصولی از جوانان خواست با قدرت و قوت در تعالی اندیشه و باورهای پژوهشی تلاش کنند.


در این نمایشگاه، رئیس دانشگاه و همراهان، شاهد نوآوری و اختراعات صنعتی، ربات‌ها و بازی‌های رایانه‌ای، انتشارات دانشگاهی و غرفه فرهنگی و بخشی از محصولات کشاورزی واحد دامغان بودند. رئیس دانشگاه در غرفه بسیج خواهران، ابراز امیدواری کرد تا حجاب در اوج معرفت انسانی تعریف و تبیین و رغبت جوانان به پوشش کامل تأمین شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی نعمت‌الله نعمتی سرپرست واحد دامغان از مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان نیز بازدید کرد و با شرح کامل کتاب طرح پایش پسته آشنا شد.


در این مرکز، آخرین دستاوردهای مربوط به فرآوری پسته ملاحظه و دکتر طهرانچی، شتاب در تجاری‌سازی و فراوری منتهی به افزایش ارزش افزوده پسته را خواستار شد.


مرکز تحقیقات تولید و فناوری داروهای گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تحقیقاتی در حوزه داروهای گیاهی بوده که با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان با تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی راه‌اندازی شده و نکته قابل توجه این مرکز تحقیقاتی، استفاده از تجهیزات ساخت ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان است.


در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در محل مجتمع آزمایشگاهی داروسازی واحد دامغان همراه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز تحقیقات تولید و فناوری داروهای گیاهی را که مشتمل بر 6 آزمایشگاه تحقیقاتی وابسته به تولید داروهای گیاهی است؛ افتتاح کرد و حاضران در هر یک از آزمایشگاه‌ها با حضور استادان، متخصصان و کارشناسان با بخشی از رویکرد علمی و پژوهشی این مرکز آشنا شدند.


در این مرکز که مجوز آن در ماه اخیر دریافت شده است بنا به حضور متخصصان و تجهیزات کامل آزمایشگاهی، می‌توان شاهد توسعه دانش دارویی در زمینه داروهای گیاهی بود و نکته درخور اعتنا آنکه دامغان با بیش از 300 گونه از گیاهان دارویی، منطقه‌ای مستعد برای بومی‌سازی گیاهان و تولید داورهای گیاهی است.


در این بخش، دانشجویان جوان و محققان واحد دامغان، آخرین پژوهش‌های علمی خود را معرفی کردند و مسئولان با فرآیندهای علمی و تحقیقاتی این مجموعه آشنا شدند.


حضور طهرانچی در مراسم اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت، آخرین سرفصل از این بازدید یکروزه و حضور در شهر دامغان بود که در سخنرانی خود به بررسی وضعیت منطقه و دانش بومی کشورهای اسلامی به‌ویژه کشورهای محور مقاومت اشاره داشت.


نعمت‌الله نعمتی سرپرست واحد دامغان در حاشیه این بازدید به خبرنگار آنا گفت: «بازدید دکتر طهرانچی را به عنوان فرصتی برای تبیین مسیر تعالی و رشد می‌دانیم و دیدگاه‌های رئیس دانشگاه را با قید فوریت عملیاتی خواهیم کرد تا شاهد رشد فزاینده از تحقیقات باشیم.»


سرپرست واحد دامغان با قدرشناسی از رئیس دانشگاه و همکاران سازمانی یادآور شد: «واحد دامغان در 34 سال اخیر و در جمع مردم صمیمی دامغان، همواره با اقبال عمومی مخاطبان روبه‌رو بوده و با همراهی و همدلی مسئولان، توانسته سرفصل‌های نوینی از دانشگاه کارآفرین و مهارت‌محور را معرفی کند.»


نعمتی خاطرنشان کرد: «بازدیدهای انجام شده و راهکارهای معرفی شده از سوی مسئولان را چراغ راه آینده خواهیم کرد و با رغبت و علاقه بیشتر تلاش می‌کنیم تا با همراهی همکاران متخصص و خدوم واحد دامغان به توفیقات ماندگار دست یابیم.»


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب