دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 تير 1399 - 11:31
در واحد دامغان صورت گرفت؛

ثبت اختراع فرمولاسیون محلول افزایش‌دهنده ماندگاری پسته تازه

دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: به‌منظور ارزش افزوده محصول پسته با ثبت اختراع فرمولاسیون محلول افزایش‌دهنده ماندگاری پسته تازه در این دانشگاه گام اساسی برداشته شد.
کد خبر : 502821
4.jpg

محمدمهدی کاظمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دامغان با بیان اینکه پسته محصول استراتژیک دامغان و شهره آفاق در جهان است، اظهار کرد: به‌دلیل بازه کوتاه نگهداری این محصول پس از چیدن، ناگزیر بودیم در زمینه صادرات پسته فقط به‌عنوان خشکبار و بعضی از فرآورده‌های آن سرمایه‌گذاری کنیم.


وی بیانکرد: اکنون با ثبت اختراع فرمولاسیون محلول افزایش‌دهنده ماندگاری پسته تازه، این امکان وجود دارد که پسته تازه را تا دو ماه به همان شکل به سایر کشورها ارسال کنیم.


دانش‌آموخته دکتری تخصصی مهندسی شیمی واحد دامغان به شماره ثبت ۹۸۲۴۶ این اختراع اشاره و بیان کرد: پس از سال‌ها تلاش و ممارست و انجام تست‌های متوالی تیم قوی علمی و تحقیقاتی با مدیریت سیدحمید هاشمی‌مقدم به‌عنوان استاد راهنما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، ثبت اختراع بالابردن ماندگاری پسته تازه به بیش از 60 روز و امکان صادرات این محصول با ارزش به سایر کشورها مهیا شد.


گام اساسی دانشگاه آزاد اسلامی در رسیدن به ارزش افزوده محصول استراتژیک پسته دامغان


کاظمی افزود: این تلاش و پویایی علمی مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی تیم محقق و کاردان و تلاش‌های کارکنان سختکوش واحد دامغان است که این بستر را برای رسیدن به روزهای خوب برای دامغان و دامغانی‌ها فراهم کرده‌اند.


وی با قدردانی از سیدحمید هاشمی‌مقدم استاد راهنمای این طرح خاطرنشان کرد: انجام تست‌های مربوط و اثبات وجود فناوری نانو در این ثبت اختراع به تأیید بنیاد فناوری نانو کشور رسیده است.


دانش‌آموخته دکتری تخصصی مهندسی شیمی واحد دامغان یادآور شد: از امسال می‌توان در شب یلدا نیز پسته تازه تناول کرد و البته با توسعه صادرات پسته تازه، می‌توان به ارزش افزوده پسته و درآمد بیشتر باغداران نیز امیدوار بود.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب