پیشگیری از شیوع کرونا در نانوایی+اینفوگرافی
نانواییها به دلیل آنکه محل تردد روزانه جمعیت زیادی از افراد هستند باید در رعایت نکات بهداشتی و دستورالعملهای مراقبتی در برابر کرونا باید نکات مهمی را رعایت کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی، بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نانواییها به دلیل آنکه محل تردد روزانه جمعیت زیادی از افراد هستند باید در رعایت نکات بهداشتی و دستورالعملهای مراقبتی در برابر کرونا باید نکات مهمی را رعایت کنند. این نکات مهم عبارتاند از:
- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری مثل سرفه، تب و تنگی نفس
- عدم حضور کارکنان دارای علائم در نانوایی
- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی
- شستشوی مکرر و صحیح دستها
- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی
- استفاده از ماسک و دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان
- شستشوی روزانه لباسهای کارکنان
- استحمام روزانه کارکنان نانوایی
- بهکارگیری یک فرد مجزا برای اخذ پول از مشتریان
- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان
- حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر و رعایت بهداشت فردی
- اگر از رعایت اصول بهداشتی نانوایی مطمئن نیستید از نان صنعتی استفاده کنید.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
تولید برق از مواد زائد گیاهان و جانوران امکان پذیر میشود
آیا سرفصل های درسی در مدارس و دانشگاهها نیاز به بازنگری دارد؟