کدام ترکیبات غذایی برای مبتلایان به کرونا مضر است؟
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از وبدا خراسانشمالی، محمدرضا جلیلوند درباره رژیم غذایی مبتلایان به کرونا اظهار کرد: «پرهیز از مصرف ترکیبات غذایی محرک مانند ادویهها و سرخکردنیها در بیماران مبتلا به کرونا به دلیل مشکلات تنفسی ضروری است.»
وی افزود: «مبتلایان به بیماری کرونا بهتر است به دلیل ضعف در زمان بیماری از انواع حبوبات، میوهها، سبزیهای تازه و مواد پروتئینی با هضم بیشتر استفاده کنند.»
عضو هیئت علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی نوشیدن مایعات کافی در بیماران مبتلا را مهم و ضروری اعلام کرد و گفت: «با آغاز علائم بیماری، استفاده از آب، آبمیوههای طبیعی، چای رقیق و انواع سوپهای سبک توصیه میشود.»
جلیلوند درباره نیاز بدن به غذا در هنگام تب عنوان کرد: «با بالارفتن یک درجه سانتیگراد حرارت بدن، متابولیسم نیز افزایش یافته و نیاز به مواد غذایی بیشتر میشود که در این شرایط بهتر است آب، مایعات و غذا در حجم کم و دفعات بیشتر مصرف شود.»
میزان نیاز به پروتئین در مبتلایان به بیماری کرونا افزایش مییابد
وی توضیح داد: «هنگام تب ممکن است سدیم و پتاسیم به مقدار زیادی به شکل تعریق از بدن دفع شود؛ بنابراین اضافه کردن نمک در حد اعتدال به غذاها و استفاده از سبزیها در پخت غذا توصیه میشود.»
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی خاطرنشان کرد: «مصرف میوهها و سبزیهایی نظیر موز، آلو، کیوی، پرتقال، اسفناج، لوبیا، سبوس گندم، هویج، گوجهفرنگی و سیبزمینی که حاوی پتاسیم است در هنگام تب توصیه میشود.»
جلیلوند با بیان اینکه میزان نیاز به پروتئین در مبتلایان به بیماری کرونا افزایش مییابد، مطرح کرد: «استفاده از منابع حیوانی نظیر انواع گوشتها، لبنیات پاستوریزه و تخممرغ به بیماران توصیه میشود و گنجاندن آنها در برنامه غذایی ضروری به نظر میرسد.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/