تغذیه صحیح روزهداران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از وبدا خراسان شمالی، نسرین علیزاده درباره تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از ویروس کرونا اظهار کرد: «با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروههای غذایی و جایگزینهای آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذیهای مورد نیاز بدن برای به بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن کمک میکند.»
وی افزود: «با توجه به همزمان شدن شیوع بیماری کرونا و ماه مبارک رمضان، رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک میتواند تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها بهویژه بیماری کرونا داشته باشد.»
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسانشمالی با اشاره به اینکه روزهداری میتواند موجب کاهش پاسخهای التهابی و تنظیم سیستم ایمنی بدن شود، گفت: «روزه گرفتن فعالیت سلولهای دفاعی بدن و ترشح ایمونوگلوبولینهای مخاطی که از عوامل ایمنی بدن هستند را افزایش میدهد.»
علیزاده با بیان اینکه روزهداری صحیح و رعایت رژیم غذایی مناسب در وعدههای سحر و افطار در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است، عنوان کرد: «ماه مبارک رمضان علاوه بر آن که موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط بوده و میتواند آغاز مناسبی برای روشهای صحیح تغذیهای باشد.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/