نقش مؤثر ویتامین C در پیشگیری و کاهش دوره درمان بیماری کرونا
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از وبدای خراسانشمالی، محمدرضا جلیلوند به تأثیر معجزه آسا و مفید ویتامین C در شرایط شیوع بیماری کرونا اشاره و اظهار کرد: «دلیل تأثیر مفید این ویتامین در مقابله با بیماری کرونا به دلیل توانایی آن در تقویت سیستم ایمنی است.»
وی افزود: «سلولهای ایمنی غنی از ویتامین هستند و در شرایط استرس دستیابی این ویتامین به سلولهای درگیر افزایش مییابد که این مسئله توجیه کننده افزایش نیاز به ویتامین C در شرایط بیماری و التهاب است.»
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس انجمن تغذیه خراسانشمالی اضافه کرد: «بهمنظور تأمین دریافت کافی ویتامین C میتوان از منابع غذایی آن شامل کیوی، مرکبات، پرتقال و لیمو، فلفل دلمهای، کلم بروکلی، گوجه فرنگی و ... به مقدار لازم استفاده کرد.»
جلیلوند گفت: «برخی مواد مغذی ممکن است باعث بهینهسازی عملکرد سیستم ایمنی نظیر بهبود عملکرد دفاعی و در نتیجه مقاومت در برابر عفونتها شود که از طرق مهار واسطههای پیش التهابی، ارتقای عملکردها، تعدیل ایمنی و... بر افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش خطر عفونتها تأثیرگذار است.»
نقش امگا 3 در افزایش مقاومت سیستم ایمنی
وی به تأثیر مصرف امگا 3 در افزایش مقاومت سیستم ایمنی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: «مصرف روزانه گردو و انواع ماهی دو بار در هفته به این منظور توصیه میشود.»
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس انجمن تغذیه خراسانشمالی تأکید کرد: «با مصرف شیر و محصولات لبنی، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ و آجیل به میزان لازم، روی مورد نیاز بدن را تأمین کنید و این مواد غذایی را به طور حتم در برنامه روزانه خود بگنجانید.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/