کارفرمایان مکانهای احتمالی مواجهه کارگران با کرونا را شناسایی کنند
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، لاله مظفری با توصیه به کارفرمایان و شاغلان برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: «کارفرمایان پس از شناسایی و ارزیابی محلهایی با ریسک بیشتر باید روشهای کنترلی را انتخاب و اجرا کنند که اقدامات کنترلی ممکن است شامل تلفیقی از کنترلهای فنی، مدیریتی، روشهای کار ایمن و وسایل حفاظت فردی باشد.»
وی، چرخشی کردن ساعات کار، موافقت با مرخصی افراد مبتلا یا مشکوک، دورکاری کادر اداری و سایر افراد تا حد امکان را از جمله این اقدامات برشمرد و خواستار رعایت آن از سوی کارفرمایان شد.
کارشناس نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: «برنامه و راهبرد کارفرما برای برخورد با ویروس کرونا باید مکتوب، مشخص و البته انعطافپذیر باشد تا نقاط ضعف آن برطرف و این برنامه با کارکنان به اشتراک گذاشته شود.»
مظفری با بیان اینکه نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنند، متذکر شد: «برای ثبت حضور و غیاب ترجیحاً از سیستم تشخیص چهره استفاده کنید و در صورت استفاده از سیستم اثرانگشت وجود یک ظرف محتوی الکل 70 درصد برای ضدعفونی انگشت ضروری است.»
تغذیه سالم سهم زیادی در کاهش ابتلا به بیماری کرونا دارد
وی، ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماریهای تنفسی بهخصوص در آبدارخانه، استفاده از پرسنل مخصوص بهعنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت را نیز مورد تأکید قرار داد.
کارشناس نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درباره تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا مطرح کرد: «خواب کافی، کاهش اضطراب، نوشیدن مایعات کافی و تغذیه مناسب نقش زیادی در کاهش ابتلا به بیماری کووید 19 دارد.»
انتهای پیام/4078/4121/
انتهای پیام/