کدام ویتامینها برای غلبه بر ویروس کرونا مؤثرند؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کوروش صمدپور، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی، درباره مواد غذایی موردنیاز بدن بهمنظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: بهترین مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی افراد و پیشگیری از ابتلا به کرونا آنتیاکسیدانها هستند.
وی افزود: آنتیاکسیدانها در مواد غذایی مانند انواع میوهجات و سبزیهای تازه یافت میشوند که باید آنها را در طول روز مصرف کرد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به مصرف ویتامین C اظهار کرد: همه افراد حداقل یکبار در زندگی خود شنیدهاند که ویتامین C نقش پیشگیرانه دارد، ولی بااینحال توصیه نمیکنم افراد به سمت داروخانهها روند و ویتامین C را تهیه کنند.
وی تصریح کرد: اگر افراد در طول شبانهروز ۳ الی ۴ واحد میوهجات و ۵ واحد سبزیهای مصرف کنند مطمئن باشند که ویتامین C بدن آنها بهخوبی تأمین خواهد شد.
صمدپور درباره مصرف پروتئین در این روزهای کرونایی گفت: پروتئینها منبع خوبی برای تأمین نیازهای روزانه بدن هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
وی ادامه داد: تخممرغ، گوشت، مرغ یا بوقلمون و حبوبات که منبع خوب پروتئین هستند اگر خوب پخته شده باشند میتوانند سیستم ایمنی بدن را در برابر ویروس خطرناک و کشنده کرونا تقویت سازند.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به مصرف مکمل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: تنها مکملی که ما پیشنهاد و توصیه میکنیم تا هموطنان مصرف کنند ویتامین D است که قرصهای ۵۰ هزار واحدی برای افراد بالغ یعنی مصرف یکبار در ماه تأکید میشود.
وی تأکید کرد: بعضی افراد در مصرف ویتامینها یا مکملها افراط میکنند که بعدها استفاده بی روی از آنها ممکن است باعث مشکلات کلیوی و معضلات پرخطر و جبرانناپذیر شوند و سیستم ایمنی بدن بهصورت جدی با معضل مواجه شود.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی افزود: رعایت الگوی غذایی مناسب مانند مصرف میوهجات، سبزیهای تازه و پروتئینها تأثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به کرونا دارد.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/