دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

طریقه ضدعفونی کردن سطوح مختلف آشپزخانه در زمان شیوع ویروس کرونا

برای پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا از طریق سطوح مختلف آشپزخانه ضروری است برخی اقدامات ضدعفونی‌کننده صورت گیرد.
کد خبر : 479713
20475.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آشپزخانه همیشه مهمترین و پرکاربردترین قسمت خانه محسوب می‌شود و به تبع آن در زمان شیوع ویروس کرونا به آسیب‌پذیرترین قسمت خانه هم تبدیل شده؛ بنابراین ضروری است برای پیشگیری از مبتلا شدن به این ویروس خطرناک از طریق سطوح مختلف آشپزخانه که احتمالاً به کرونا آلوده شده‌اند، برخی اقدامات ضدعفونی‌کننده صورت گیرد.


به طور متوسط ویروس کرونا بین چهار تا 9 روز بر روی مواد مختلفی مثل آلومینیوم، چوب، کاغذ، پلاستیک و یا شیشه زنده می‌مانند و باید کدبانوها با طرز صحیح ضدعفونی کردن آشپزخانه به خوبی آشنا باشند.


بهترین موادی که برای تمیز و ضدعفونی کردن آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند، انواع مواد شوینده؛ آب ژاول؛ الکل اتانول؛ پرکلرین و اپیمکس است. این مواد بهترین مواد مورد استفاده برای ضدعفونی کردن سطوح هستند.


از بین بردن ویروس و میکروب از روی شیرآلات


بهتر است روزی سه بار با استفاده از مواد شوینده و اسفنج، شیرآلات و سینک ظرفشویی را کامل بشویید. یک اسپری حاوی مقداری الکل و آب در کنار ظرفشویی قرار داده و گاهی روی شیر و سینک ظرفشویی اسپری کنید تا با این کار از تمیز بودن این سطوح مطمئن شوید.


ضدعفونی کردن اسفنج شستشو را نیز فراموش نکنید. با مواد شوینده، اسفنج را خوب بشویید.


ضدعفونی کردن یخچال و فریزر


تمامی مواد غذایی و خوراکی که داخل یخچال دارید را خوب ضدعفونی کنید و تحت هیچ شرایطی سبزیجات و میوه‌های نشسته را داخل یخچال قرار ندهید.


پیشنهاد می‌شود که برای این کار از مواد ضدعفونی‌کننده سبزیجات و یا سرکه و نمک استفاده کنید.


تمام سطح یخچال را با اسپری پاک‌کننده مناسب برای یخچال تمیز کرده و با یک دستمال که به محلول الکل و آب آغشته شده، تمامی سطوح داخلی و خارجی یخچال را تمیز کنید.


پیاز خام یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی و بی‌ضرر است. یک پیاز خام را از وسط نصف کرده و داخل یخچال قرار دهید تا فضای داخل یخچال را ضدعفونی کند.


دستگیره و درب یخچال را روی چند بار با الکل ضدعفونی کنید.


ضدعفونی کردن اُپن آشپزخانه و کابینت


اُپن آشپزخانه همیشه در معرض آلوده شدن به ویروس و میکروب است. اغلب افراد طبق عادت‌های بدی که دارند، از راه که می‌رسند، هر آنچه در دست دارند را روی اُپن آشپزخانه گذاشته و به این توجه نمی‌کنند که ممکن است موجب انتقال آلودگی و ویروس به اُپن شوند.


برای تمیز کردن اپن آشپزخانه، ابتدا با استفاده از دستمال تمیز،مواد شوینده و اسپری‌های پاک کننده تمام سطح اُپن را تمیز کنید. سپس محلول آب ژاول و آب و یا محلول الکل و آب را روی سطح اپن اسپری کنید.


کابینت‌های آشپزخانه هم باید به همین روش تمیز و ضدعفونی شوند. تمام سطوح روی کابینت‌ها، درهای کابینت و دستگیره‌ها را ضدعفونی کنید.


ضدعفونی کردن کف آشپزخانه


برخی از افراد با کفش در خانه رفت‌وآمد می‌کنند. بهتر است تا زمانی که بحران کرونا رو پشت سر نگذاشته‌ایم، از این کار خودداری کنید و کفش‌هایتان را بیرون از منزل قرار دهید. یا اینکه جایی مناسب برای کفش‌ها درنظر بگیرید تا آلودگی به داخل منزل منتقل نشود.


کف آشپزخانه با استفاده از مواد شوینده و یا آب ژاول، کامل تمیز کنید. اگر کف آشپزخانه فاقد قالی و فرش است بهتر است این کار را روزی ۱ بار انجام دهید. و از پاپوش و یا دمپایی روفرشی استفاده کنید.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب