دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ویروس کرونا (کووید 19) تا کی در بدن ما می‌ماند؟

یک مطالعه نشان داده است که بیماران مبتلاشده به کرونا ویروس تا پنج هفته می‌توانند به آن مبتلا بمانند.
کد خبر : 479761
درمان-ویروس-کرونا-8.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ویروس‌های کرونا یک دسته بزرگ از ویروس‌ها را شامل می‌شوند. بعضی از ویروس‌های این دسته در انسان بیماری ایجاد می‌کنند و سایر آنها در حیواناتی مثل خفاش‌ها، شترها، و گربه‌های دیده شده‌اند. ویروس‌های کرونای انسان معمولاً بیماری ملایمی مثل سرما خوردگی ساده ایجاد می‌کنند.


ویروس‌های کرونای حیوانی به ندرت تکامل پیدا می‌کنند تا انسان‌ها را مبتلا کرده و عفونی کنند و بین انسانها پخش شوند و بیماری‌های شدیدی را ایجاد کنند. اما در طول چند سال گذشته نمونه‌هایی از بیماری‌های واگیردار مثل (Severe Acute Respiratory Syndrome) با نام سارس که یک سندروم تنفسی شدید بود در سال 2002 و(Middle East Respiratory Syndrome) با نام مرس نیز در سال 2012 ظاهر شد.


کووید 19 یک گونه جدید ویروس کرونا است که پیش از این در انسان شناخته نشده بود. این ویروس برای اولین بار در ووهان چین شناخته شد و در آنجا باعث شیوع وسیع و مداومی شده است. این ویروس در مدت بسیار کمی در کل جهان منتشر شد و موارد آن در چندین کشور دیده شد.


یکی از سوالات متداول در این ایام این است که این ویروس تا چند روز در بدن شخص بیمار می‌تواند زنده بماند.


محققان چینی دریافتند که ویروس کرونا می‌تواند تا ۳۷ روز در مجاری تنفسی افراد مبتلا زندگی کند.


برای این مطالعه که نتایج آن در لانست منتشر شده است، ۱۹۱ بیمار از دو بیمارستان در ووهان یعنی مرکز شیوع کرونا ویروس مورد بررسی قرار گرفتند. این تیم از پرونده‌های پزشکی الکترونیکی بیماران برای جمع‌آوری داده‌های جمعیتی و همچنین داده‌های آزمایشگاهی استفاده کرد.


پس از بررسی مدت‌زمان حضور ویروس در مری، متوجه شدند که کمترین زمانی که این ویروس می‌تواند در بدن زنده بماند، هشت روز و بیشترین آن ۳۷ روز است.


این آخرین مطالعه در یک بازه طولانی‌مدت است که نشان داده ویروس کرونا می‌تواند خیلی بیشتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد زنده بماند.


هنوز چیزهای زیادی هست که باید درباره نحوه شیوع ویروس کرونا، شدت آن، و ویژگی‌های دیگر این ویروس باید توسط محققان مورد بررسی قرار گیرد. پژوهش‌های اپیدمیولوژیک و بالینی همزمان با گسترش این ویروس در سطح جهان در جریان است تا به وسیله آنها بتوان راهی برای درمان و رهایی از این بیماری پیدا کرد.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب