چند توصیه خوراکی برای در امان ماندن از ابتلا به ویروس کرونا
تغذیه مناسب موجب افزایش توانایی سیستم یمنی بدن در برابر بیماریهای میشود و شما میتوانید برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا عمل به توصیههای مهم تغذیهای را در پیش بگیرید.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تغذیه مناسب موجب افزایش توانایی سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریهای میشود و شما میتوانید برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا عمل به توصیههای مهم تغذیهای را در پیش بگیرید.
- زیاد سبزی بخورید. سبزیهایی مثل انواع کلم، گلکلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمهای، جعفری، پیازچه، شاهی و میوههایی مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و جوانه ماش، گندم و شبدر دارای ویتامین C هستند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشوند.
- همچنین سبزیهایی مثل هویج، کدوحلوایی و سبزیهای تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگهای سبز تیره کاهو دارای ویتامین A هستند.
- همراه غذا به دلیل آنکه ویتامین C دارد پیاز خام مصرف کنید.
- از مصرف غذاهای پرچرب، سوسیس و کالباس و سایر غذاهای فوری (فست فودها) اجتناب کنید.
- روزانه از منابع غذایی حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخممرغ استفاده کنید.
- از خوردن مواد غذایی نیمپز و غذاهایی که بهخوبی پخته نشده است خودداری کنید.
- ترجیحاً غذا در خانه طبخ و مصرف شود و از خوردن غذا و نوشیدنی در مکانهای غیربهداشتی و نامطمئن خودداری کنید.
- اگر علائمی مثل سرماخوردگی دارید غذاهایی مثل سوپ و آش همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
- از میوههای فصلی حاوی آنتیاکسیدان مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپفروت استفاده کنید.
- زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند. این افراد لازم است روزانه سبزی یا سالاد همراه با آبلیمو ترش یا آبنارنج استفاده کنند و هویج و کدوحلوایی را در غذاهای روزانه خود بگنجانند.
- آگاه باشید کمبود مواد غذایی و ویتامینهایی مثل C ،A و D باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود و احتمال ابتلا به بیماری کرونا را افزایش میدهد.
انتهای پیام/4145/پ
انتهای پیام/