دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهردار تهران:

شهروندان از تبدیل سوله‌های مدیریت بحران به نقاهتگاه بیماران کرونایی استقبال نمی‌کنند

شهردار تهران در ارتباط با تجهیز سوله‌های مدیریت بحران شهرداری تهران به‌منظور استفاده به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی گفت: شهروندان از تبدیل سوله‌های مدیریت بحران به محل نگهداری بیماران کرونایی استقبال نمی‌کنند.
کد خبر : 478257
636775424849607069_lg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا پیروز حناچی با حضور در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اندک بودن تجمع مردم در بهشت زهرا در شب جمعه گذشته اظهار کرد: تراکم جمعیت در شب جمعه گذشته در بهشت‌زهرا بسیار اندک بود و باید تلاش کنیم که آخرین پنج‌شنبه سال نیز همین طور باشد.


وی در ارتباط با بیکار شدن بسیاری از افراد به‌دلیل کرونا گفت: رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرده که کمک‌هایی را در این خصوص انجام می‌دهد و ما نیز کمک‌های را انجام می‌دهیم و از آن استقبال می‌کنیم.


شهردار تهران در ادامه در خصوص تجهیز سوله‌های مدیریت بحران شهرداری تهران به‌منظور استفاده به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی نیز گفت: تاکنون حدود یک هزار تخت آماده شده ولی شهروندان از تبدیل سوله‌های مدیریت بحران به محل نگهداری بیماران کرونایی استقبال نمی‌کنند.


حناچی در ارتباط با وضعیت مدیریت پسماند در شرایط مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد: به جز تفکیک پسماندهای بیمارستانی سایر پسماندها جداسازی نمی‌شود که این موضوع باعث اضافه شدن حجم زیادی از زباله‌ها شده است.


وی در خصوص فعالیت میادین میوه و تره‌بار هم گفت: به دولت پیشنهاد کردیم که اگر قرار بر تعطیلی است میادین میوه و تره بار کمترین تعطیلی را داشته باشند و نحوه اطلاع رسانی به مردم باید به گونه‌ای باشد که آن‌ها اطمینان پیدا کنند که در صورت بحرانی‌تر شدن اوضاع خدمات‌رسانی به آن‌ها و تأمین اقلام مورد نیازشان قطع نخواهد شد.


شهردار تهران در ارتباط با فعالیت نوروزی شهرداری تهران عنوان کرد: ما برای این شرایط دو سناریوی حادتر شدن بحث کرونا و همچنین نوروز بدون کرونا را داشتیم. بر این اساس اقداماتی که از قبل در نظر داشتیم همچون آراستگی معابر و کاشت گل‌های بهاری را انجام داده‌ایم و در کنار آن بحث ضدعفونی معابر را نیز در دستور کار داریم.


حناچی در ادامه با اشاره به بهره‌گیری از حدود 100 دستگاه مه‌پاش که در اختیار سازمان آتش‌نشانی قرار گرفته و به شعاع 20 متر اطراف خود را مه‌پاشی می‌کند، گفت: 5 هزار دستگاه اتوبوس و یک هزار و 600 واگن مترو نیز در شبانه‌روز ضدعفونی می‌شود که رئیس جمهور نیز در این خصوص از شهرداری تهران تشکر کرد.


شهردار تهران در ارتباط با رصد افراد مبتلا به کرونا از طریق فناوری‌های نوین هم بیان کرد:  در تحلیل ترددهای شهری از طریق بارکد و سیستم GPS افراد مبتلا به کرونا نتایج روشنی از مسیر حرکت این افراد رصد کنیم و یکی از نتایج آن این بود که پمپ بنزین‌ها و سوپرمارکت‌ها آلوده‌ترین نقاط از نظر کرونا بوده است.


وی در پایان با اشاره به این‌که ممکن است از اردیبهشت شرایط دیگری را تجربه کنیم، افزود: باید آمادگی لازم را داشته باشیم و تلاش کنیم در این شرایط اقتصادی سخت مردم به زحمت نیفتند.


انتهای پیام/ 4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب