دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 اسفند 1398 - 11:50
شهردار تهران:

بانک عامل در خصوص عدم واریز پول حاصل از فروش اوراق مشارکت باید پاسخگو باشد

شهردار تهران در ارتباط با عدم واریز پول حاصل از فروش اوراق مشارکت برای توسعه متروی تهران از سوی بانک عامل گفت: این بانک وثیقه شهرداری را نمی‌پذیرد که این موضوع قابل قبول نیست و این بانک باید پاسخگو باشد.
کد خبر : 478245
n83293244-72990631.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا پیروز حناچی در حاشیه جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران ضمن درخواست از شهروندان به‌منظور همکاری با مدیریت شهری در چهارشنبه آخر سال، عنوان کرد: حضور در شهر کار مسئولان شهری را دشوارتر می‌کند و این موضوع برخلاف قرارها و تمهیدات در ارتباط با عدم حضور مردم در سطح شهر است.


وی در خصوص فعالیت میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه شهروند نیز عنوان کرد: این مراکز به‌عنوان مراکز توزیع اقلام مورد نیاز شهروندان در نظر گرفته شده و مانند هر سال در ایام تعطیلات نوروز خدمات‌رسانی می‌کنند.


شهردار تهران در پاسخ به سؤالی مبنی بر احتمال تعطیلی مترو گفت: شهرداری تهران نمی‌تواند در این خصوص به تنهایی تصمیم بگیرد و ستاد ملی مبارزه با کرونا هم تاکنون در این‌باره تصمیمی نگرفته است.


حناچی تصریح کرد: در حال حاضر مسافران مترو به یک‌سوم کاهش پیدا کرده است و این بدان معنی است که مردم از ماندن در خانه‌ها استقبال کرده‌اند ولی در صورت ابلاغ ستاد ملی ما آمادگی تعطیلی مترو را داریم.


وی در ارتباط با عدم واریز پول حاصل از فروش اوراق مشارکت برای توسعه متروی تهران از سوی بانک عامل هم گفت: این بانک وثیقه شهرداری را نمی‌پذیرد که این موضوع قابل قبول نیست چون این اوراق برای توسعه مترو مجوز انتشار گرفته‌اند.


شهردار تهران با بیان این‌که سود 910 میلیارد تومان در 6 ماه بسیار بالا خواهد بود و این بانک باید پاسخگو باشد، گفت: موضوع مترو یک موضوع حاکمیتی و ملی است و انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اقتصادی و عمومی در این رابطه حداقل به وظیفه اجتماعی خود در برابر مردم تهران عمل کنند.


حناچی در ارتباط با نحوه ضدعفونی معابر پایتخت و تفاوت آن با کشورهای دیگر نیز اظهار کرد: در فیلم‌های منتشر شده شیوه‌های متفاوتی را می‌بینیم اما معمولاً در هنگام فیلمبرداری حداکثر مانور در نظر گرفته می‌شود و این در حالی است که کارگران شهرداری تهران هر روز فعال بوده و حتی اقدام به ساخت دستگاه‌های مه پاش کردند و روزانه ۱۸۰ نقطه عمومی را ضدعفونی می‌کنند.


وی تصریح کرد: دقت داشته باشید که ما در شرایط حاد تحریمی قرار داریم و شیوه فعالیت‌مان با کشورهایی که این شرایط تحریم را ندارند، متفاوت است.


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب