«دنیای نان و نانهای دنیا» در بازار نشر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، کتاب سیما زیدوند دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان دنیای نان و نانهای دنیا در دو جلد منتشر شد.
نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین و املاح معدنی و ویتامینهای گروههای B مورد نیاز آنها را تأمین میکند.
نان از رایجترین و البته متفاوتترین ماده خوراکی در جهان است که در شکل و طعمهای متنوعی در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه میشود و انواع مختلفی داشته که بر اساس آداب و اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هر یک به تناسب و فراخور اقلیم منطقه طبخ میشوند.
کتاب دنیای نان و نانهای دنیا تألیف شده توسط سیما زیدوند دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به تاریخچه و انواع نان در کشورهای مختلف از جمله ایران، موزههای نان و نانواییهایی با طراحی های مدرن در کشورهای مختلف پرداخته و در دو جلد به صورت تمام رنگی به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/