![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
«دنیای نان و نانهای دنیا» در بازار نشر
![photo_۲۰۱۹-۰۹-۱۷_۱۱-۳۲-۴۰.jpg](/c-files/old/1398/06/26/637043240079437954.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، کتاب سیما زیدوند دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان دنیای نان و نانهای دنیا در دو جلد منتشر شد.
نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین و املاح معدنی و ویتامینهای گروههای B مورد نیاز آنها را تأمین میکند.
نان از رایجترین و البته متفاوتترین ماده خوراکی در جهان است که در شکل و طعمهای متنوعی در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه میشود و انواع مختلفی داشته که بر اساس آداب و اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هر یک به تناسب و فراخور اقلیم منطقه طبخ میشوند.
کتاب دنیای نان و نانهای دنیا تألیف شده توسط سیما زیدوند دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به تاریخچه و انواع نان در کشورهای مختلف از جمله ایران، موزههای نان و نانواییهایی با طراحی های مدرن در کشورهای مختلف پرداخته و در دو جلد به صورت تمام رنگی به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/
کتاب «کاربرد بهبوددهندهها در نان سنگک» چاپ و منتشر شد
انجام بیش از 100 طرح پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت/ چاپ 42 جلد کتاب و 350 مقاله
زندگینامه شهید خرازی به چاپ هشتم رسید
![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
![چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟](/files/fa/news/1403/4/12/582587_295.jpg)
چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟
![تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد](/files/fa/news/1403/4/13/583788_483.png)