![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
کتاب «کاربرد بهبوددهندهها در نان سنگک» چاپ و منتشر شد
![photo5936297475348476232.jpg](/c-files/old/1398/05/17/637008569207882562.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ورامین، جدیدترین کتاب سارا موحد چهره نامآشنای صنعت غذای ایران و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و سیما زیدوند کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی مطابق سرفصل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.
در مقدمه این کتاب آمده است: نان یکی از ارزندهترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان و بخش عمدهای از انرژی روزانه، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز بدن است.
نان سنگک از انواع نانهای مسطح است که بهدلیل عطر و طعم مناسب، ارزش تغذیهای بالا، قابلیت سیرکنندگی و هضم آسان بهدلیل مقادیر زیاد فیبر در صدر نانهای سنتی ایرانی قرار دارد.
امروزه یافتهها در راستایمعرفی و استفاده از انواع بهبوددهندهها در ویژگیهای کیفی محصولات نانوایی نقش دارند که نتیجه آن بهبود کیفیت، افزایش و ماندگاری محصول و به تعویق افتادن بیاتی نان است.
این کتاب بررسی میکند که بهبوددهندهها، سست بودن آرد را بهبود بخشیده و باعث کیفیت بهتر نان شده و حجم نان بیشتر شده و دیرتر بیات میشود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/
انتشار 2 کتاب توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
کتاب پوستههای ساختمانی پیشرفته منتشر شد
چاپ کتاب «محیطهای یادگیری دانشگاهی طبیعتگرا» در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن
![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
![چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟](/files/fa/news/1403/4/12/582587_295.jpg)
چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟
![تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد](/files/fa/news/1403/4/13/583788_483.png)