روایتی از ویژگیهای اخلاقی امام خمینی(ره) که دنیا را تکان داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حجتالاسلام امیر ابراهیمزاده صبح امروز در مراسم گرامیداشت سیامین سالگرد عروج بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، شهدای قیام 15 خرداد و اختتامیه کارگاه تفسیر سوره حشر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: در سالگرد ارتحال آن یار سفرکرده اگر کمی تأمل در ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) داشته باشیم و سیره و زندگی شخصی و اجتماعی آن عزیز را ملاحظه کنیم درخواهیم یافت که امام چگونه زیسته بود که توانست مقابل مستکبران و حکومت جور و طاغوت که پشتوانه ابرقدرتهای جهان را داشت رژیم منحوس پهلوی را براندازد و انقلاب را با پشتوانه مردمی و تکیه بر قدرتهای لایزال الهی به پیروزی برساند.
وی افزود: شاید برای بعضیها اینگونه تلقی شود که امام شخصیت سیاسی و یک رهبر بوده؛ اما اینکه چه ویژگیهایی میتواند چنین شخصیتی را تحویل جامعه داده و با انقلاب عظیم لرزه بر اندام و جان دشمنان بیندازد از اهمیت بسیار بالایی است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه ویژگی فردی امام خمینی(ره) در کتب و مقالات و در بیان برخی شخصیتهای نزدیک امام بیان شده است، توضیح داد: عمده ویژگیهای ایشان را میتوان نظم و انضباط عنوان کرد، به نقل از نزدیکان در نجف اشرف با ورود امام به حرم مطهر ساعتهای برخی نزدیکان تنظیم میشد، یعنی ایشان درست سر موقع برای زیارت مشرف میشدند.
ابراهیمزاده ادامه داد: نظم و انضباط امام خمینی(ره) طوری بود که حتی خانواده امام برنامه زندگی خود را با برنامه امام تنظیم میکردند.
وی یادآور شد: یکی دیگر از خصوصیتهای امام سادهزیستی و قناعت ایشان در زندگی بود. با اینکه رهبر مملکت بودند؛ اما زندگی بعد از انقلاب ایشان با قبل از انقلاب ذرهای تفاوت نداشت؛ بهشدت از تجملات دوری میکرد تا آخر هم اجازه رنگآمیزی جماران را نداد که وقتی از خارج از کشور برای دیدن ایشان میآیند تعجب میکنند که شخصی با این سن و سال و از چنین مکانی که بیآلایش و غیرتجملاتی بود توانست دنیا را بلرزاند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی متذکر شد: اعتماد و توکل ایشان به خدا و خداترسی امام طوری بود که در سال 1343 فرمودند که بهوالله در عمرم هرگز نترسیدم؛ حتی زمانی که ساواک مرا دستگیر کرد. من به همراهانی که در ساواک بودند دلداری میدادم که نترسید.
ابراهیمزاده مطرح کرد: امام همواره تأکید میکرد که در همه امور به خدا تکیه کنید، در روایت است که «من کان للَّه کان اللَّه له» هرکس برای خدا باشد خدا برای او خواهد بود.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) به غیر از خدا از هیچکس نمیترسید؛ برای همین میفرمود که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: آراستگی، نظافت، رعایت بهداشت و آرامشخاطر امام خمینی(ره) مثالزدنی بود. نقل میکنند که در هواپیمایی که امام از فرانسه به ایران تشریف میآوردند، همه از تهدید به حمله جنگندههای رژیم شاه میترسیدند و تنها شخصی که اضطراب نداشت، امام بود.
ابراهیمزاده تشریح کرد: امام به نقل از دخترشان روزی هفت مرتبه از عطر و ادکلن استفاده میکردند و در اواخر عمر هم شانه و آینه کنارشان بود و به وضع ظاهر میرسیدند.
وی عنوان کرد: امام در دوران جوانی ورزش میکرد؛ اما وقتی به کهولت سن رسیدند، فقط کوهنوردی و پیادهروی داشتند و تا اواخر عمر یک ساعت و نیم پیادهروی میکردند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی ادامه داد: در هشت سال دفاع مقدس اعتماد و توکل به خدا، استمداد از اهل بیت(ع) و نترس بودن ایشان قوت قلب رزمندگان اسلام بود.
ابراهیمزاده تصریح کرد: امیدوارم با الهام از رفتار امام روحیه انقلابی را کماکان حفظ کنیم و عاقبت به خیر باشیم.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/