آشنایی با نوشیدنیهای مفید در ماه مبارک رمضان
حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره نوشیدنیهای مفید در ماه مبارک رمضان که موجب کاهش تشنگی در طول روز میشود اظهار کرد: همواره با آغاز ماه مبارک رمضان موضوع خوردن و نوشیدنیهای مفید در این ماه مدنظر قرار میگیرد. بهدلیل اینکه چند سالی است که ماه مبارک رمضان در فصل گرما است، لذا تشنگی در طول روز یکی از نکاتی است که روزهداران را در طول روز اذیت میکند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: شربت آبلیمو، خاکشیر، شربت سکنجبین، تخم شربتی، بیدمشک و کاسنی از نوشیدنیهایی محسوب میشود که اگر روزهداران بین افطار تا سحر به مرور مصرف کنند، هنگام روزهداری در روز بعد با مشکل تشنگی مواجه نخواهند بود.
وی گفت: از طرفی آبمیوههای طبیعی نیز میتواند جلوی تشنگی را در ماه مبارک رمضان بگیرد. شربت آبلیمو و خاکشیر بدن را خنک میکند و بهنوعی خاصیت ضدتشنگی دارند، لذا مصرف آنها در ماه مبارک رمضان میتواند برای افراد مفید باشد.
محمدی خاطرنشان کرد: هموطنان میتوانند برای اطلاع از راهکارهای طب سنتی در ماه رمضان به متخصصان و کتب قابل تأیید مراجعه کنند، چراکه مصرف برخی از مواد بین افطار تا سحر علاوه بر تقویت بدن، موجب رفع تشنگی و گشنگی روزهداران در طول روز خواهد شد.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/