چگونه از تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان جلوگیری کنیم؟
علی محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: همه مادران و بانوان خانهدار در ماه مبارک رمضان باید توجه کنند که چه نوشیدنی و چه غذایی را برای این ایام مهیا و چه چیزی را در چه زمانی استفاده میکنند.
وی افزود: شربتهای آبلیمو، خاکشیر و بیدمشک شربتهای ضد عطش در زمان سحر هستند که بین زمان افطار تا سحر میتوان از عرقیات خنک مثل شاطره و کاسنی استفاده کرد تا تشنگی برطرف شود و حرارت کبد و قلب فروکش کند.
این کارشناس طب سنتی گفت: گلاب خاصیت ضدسودایی و دارویی دارد و برای تقویت معده مفید است و نوشیدن سه قاشق گلاب در هنگام افطار توصیه میشود.
وی ادامه داد: روزهدار میتواند با نوشیدن تخم شربتی به دلیل نگهداشتن آب در دانههای این گیاه بهخصوص در ساعات پایانی سحر از تشنگی در طول روز جلوگیری کند.
محمدی افزود: نوشیدن آب گرم در زمان افطار به جای آب سرد و یخ میتواند از ترک خوردگی دندانها جلوگیری و حتی به سلامت کبد و معده کمک کند.
وی گفت: در زمان افطار، نوشیدن دوغ ممنوع است چرا که موجب بیحالی و بیحسی بیشتر بدن میشود. بدترین کاری که با بدن خود میتوانید بکنید این است که از افطار تا سحر بیدار بمانید و مداوم غذا بخورید این کار آسیبهای بسیار جدی به بدن وارد میکند.
این کارشناس طب سنتی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان از مصرف میوه غافل نشوید. قبل از خواب با مصرف یک عدد سیب میتوانید هم به کاهش وزن خود کمک کرده و هم دهان خود را ضدعفونی کنید.
انتهای پیام/4046/ن
انتهای پیام/