جلوی بوی بد دهان در ماه رمضان را با خوردن عرق نعناع بگیریم
مرتضی عقبایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره راهکارهای طب سنتی برای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: همواره با آغاز ماه مبارک رمضان موضوع بوی بد دهان بین هموطنان مطرح میشود که البته متخصصان طب سنتی راهحلهای مختلفی را برای برطرف کردن بوی آن در طول روز ماه مبارک اندیشیدهاند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: اگر بعد از سحری یک استکان عرق نعناع و گلاب را مخلوط کرده و بجوشانیم و بخوریم در طول روز دهان بوی بد نخواهد داد و از طرفی در هنگام افطار نیز بعد از باز کردن افطار با آب جوش و خرما، اگر کمی گلاب را جوشانده و با خاکشیر بخوریم، جلوی بوی بد دهان را گرفتهایم.
وی اظهار کرد: همچنین اگر قبل از سحر آب سیب، آب انار و آب گلابی بخوریم، تأثیر مهمی بر جلوگیری از بوی بد دهان خواهد داشت.
انتهای پیام/4110/ن
انتهای پیام/