ماهی برای مردم جنوب به غذایی اشرافی تبدیل شده است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، از خانه ملت احمد مرادی در خصوص افزایش قیمت ماهی و میگو در بازار، گفت: غذای اصلی مردم در استانهای جنوبی کشور ماهی و میگو بوده و بهراحتی غذای خود را به دست میآوردند؛ اما در حال حاضر ماهی و میگو به غذایی اشرافی تبدیل شده این در حالی است که مردم این مناطق از سطح درآمدی پایینی برخوردار هستند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آبزیان در مناطق جنوبی کشور مخصوصاً استان هرمزگان با توجه به دسترسی به دریا باید بهراحتی در اختیار مردم قرار بگیرد، تصریح کرد: یکی از دلایلی که باعث افزایش قیمت ماهی در بازار شده خرید ماهی از صیادان سنتی توسط دلالان است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دلالان با خرید ماهی از صیادان با قیمت پایین آن را در استانها و کشورهای حاشیه جنوب خلیجفارس با قیمت بالاتری به فروش میرسانند، ادامه داد: بخشی از ماهیان و آبزیان صیدشده که به بازار بندرعباس میرسند نیز قیمت بسیار بالایی دارند.
مرادی با تأکید بر اینکه صید بیرویه و صدور مجوزی که سازمان شیلات ایران به کشتیهای بزرگی که ثبت کشورهای خارجی بودند موجب کاهش صید توسط صیادان سنتی شد، عنوان کرد: برخی از کشتیهای بزرگ صید صنعتی دارای قرارداد 20 ساله بودند و تمامی ذخایر و گونههای ماهی را صید کردهاند که امروز شاهد خسارات بسیار جدی هستیم.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: علیرغم مشکلات موجود در کشور و بالا بودن قیمت آبزیان، برخی افراد با توجه به بالا بودن ارزشافزوده صادرات آبزیان اقدام به صادرات میکنند.
انتهای پیام/4129/4083/پ
انتهای پیام/