دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مسئول وزارت بهداشت عنوان کرد:

میوه‌های ریز و درشت دارای مواد مغذی یکسانی هستند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: میوه‌های ریز و درشت دارای مواد مغذی یکسان هستند، نیازی نیست حتماً میوه‌های درشت که معمولاً گران‌تر هستند خرید.
کد خبر : 368796
85-99-th3.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زهرا عبداللهی در خصوص بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز اظهار کرد: در ایام تعطیل عید نوروز، در مصرف شيرينی و شكلات زياده‌روی نشود و به‌منظور پيشگيری از اضافه وزن و چاقی، در ديد و بازدیدها به‌جای شيرينی‌های خامه‌ای و شكلاتی، ژله‌ای و مربایی كه حاوی مقدار زيادی كالری هستند، از انواع خشک و ساده شيرينی‌ها، در اندازه كوچک استفاده شود. 


وی ادامه داد: ميوه‌ها علاوه بر ويتامين‌ها و املاح معدنی كه برای حفظ سلامت بدن لازم است، حاوی تركيباتی به‌نام آنتی اكسيدان هستند كه نقش آنها در پيشگيری از بيماری‌های غير‌واگير از جمله ديابت، بيماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها شناخته شده است.    


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: میوه‌های ریز و درشت دارای مواد مغذی یکسان هستند، نیازی نیست حتماً میوه‌های درشت که معمولاً گران‌تر هستند خریداری شود و مردم سعی کنند، برای صرف چای به‌جای قند از كشمش، توت خشك ( 4-3 عدد) و يا خرما ( یک عدد نه بیشتر) استفاده کنند. 


وی افزود: در ميهمانی‌های نوروزی، در وعده نهار و شام، برای جلوگیری از دريافت زياد كالری كه با مصرف غذاهای چرب و سرخ شده وارد بدن می شود، مردم باید سعی کنند، نيمی از بشقاب خود را با سالاد و سبزی پر کنند.


عبداللهی اذعان کرد: مصرف سالاد و سبزی به‌دليل داشتن فيبر، جذب چربی‌ها و مواد قندی را كاهش داده و بدين ترتيب از چاقی جلوگيری می‌کند؛ باید سعی کنیم نوشيدن نوشابه (حتي انواع کم‌کالری) و آب ميوه‌های صنعتی كه حاوی قند افزوده هستند، به حداقل رسانده و از آب ساده و يا دوغ‌های كم نمک و بدون گاز و شربت‌های سنتی کم شیرین استفاده کنند. 


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص سفرهای نوروزی و توجه به نكات تغذيه‌ای، اظهار کرد: باید سعی شود، در سفرهای نوروزی، تا حد امکان غذا شخصاً آماده شود و از مصرف مواد‌ غذایی در رستوران و غذاخوری‌های نامطمئن و یا خرید مواد‌ غذایی از دستفروشان خودداری شود؛ غذایی که برای بین راه تهیه می‌شود، نباید آبکی باشد زیرا غذاهای آبکی مثل انواع خورشت‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند.


انتهای پیام/4122/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب