نان محلی قوچان ثبت ملی شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قوچان، هادی رجایینیا روز گذشته در مراسم افتتاح جشنواره غذاهای سنتی و محلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان با قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره، دستاوردهای کشور در حوزههای مختلف علمی، امنیتی و نظامی در طول 40 سال مجاهدت و تلاش مردم و مسئولان با وجود توطئههای طراحیشده و ترور سرمایههای علمی و معنوی و هشت سال جنگ و تحریمهای40 ساله را بینظیر ارزیابی کرد.
وی اظهار کرد: کشور ما با وجود این همه موانع توانسته است، استقلال خود را در حوزههای سیاسی، اقتصادی و امنیتی حفظ کند و امروز شاهد پیشرفتهای خوبی در تمام عرصهها هستیم.
رجایینیا با توجه به برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان افزود: یکی از اهداف برگزاری این جشنوارهها ترویج و حفظ فرهنگ بومی و سنتهای محلی و بهرهمندی از غذاهای سالم است که میتواند در آشنایی نسل جوان با این آداب و رسوم و نیز ایجاد روحیه نشاط اجتماعی تأثیر بسزایی داشته باشد.
وی اظهار کرد: با همت مسئولان میراث فرهنگی در این جشنواره، اقدامات و پیگیریهای لازم برای ثبت ملی نان محلی قوچان با عنوان فتیر مسکه صورت گیرد.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان نیز در این جشنواره با تشکر از برگزارکنندگان گفت: در این جشنواره تعداد 70 نفر از 10 شهر استان خراسان رضوی با بیش از 200 نوع غذا و نانهای محلی و سنتی حضور داشتند که علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی بین اقشار مختلف جامعه زمینه توجه بیشتر جوانان را به سمت دوری از غذاهای فست فود و استفاده بیشتر از این غذاهای سالم و مقوی به همراه داشته باشد.
به گزارش آنا، در این مراسم که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، اعضای شورای شهر و تعدادی از مسئولان قوچان حضور داشتند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/