جشنواره غذا، کیک و دسر در دانشگاه آزاد قائمشهر برگزار شد
علیرضا محمودپور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قائمشهر اظهار کرد: جشنواره یکروزه غذا، کیک و دسر توسط معاونت علمی با همکاری انجمن علمی زیستشناسی ویژه کارکنان، استادان و دانشجویان صبح امروز با حضور سیدحسین ابراهیمیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر و معاونان این دانشگاه برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره با استقبال پرشور دانشجویان برگزار و در پایان با رأی داوران ، نفرات برتر معرفی و با اهدای جوایز از آنها تجلیل شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر گفت: در قسمت غذا فرخنده حاجیبابایی با ارائه غذای حلیمبادمجان در بخش کارکنان حائز رتبه اول و فائزه نجفی با ارائه آشکشک در بخش دانشجویان حائز رتبه دوم شد.
به گزارش آنا، در بخش کیک و دسر مصطفی جراحی با ارائه کیک شکلاتی حائز رتبه اول در بخش دانشجویان و فرخنده حاجیبابایی با ارائه دسر ترامیسو در بخش کارکنان حائز رتبه دوم شد.
انتهای پیام/ 4062
انتهای پیام/