جنجال استفاده از ذرت دامی در تولید اسنکهای پف شده
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، موضوع استفاده از ذرت دامی در تولید اسنکهای پف شده، در دو کارخانه مشهور غذایی، باعث سر و صدای زیادی شده است. بهطوریکه انتشار این خبر، منجر به بیاعتمادی مردم به محصولات غذایی تولید داخل میشود.
وحید مفید مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازرسی فوقالعاده تمامی واحدهایی که در تولید فرآوردههای خود از ذرت استفاده میکنند خبر داد و گفت: در صورت اثبات هرگونه عدم انطباق با مفاد قانونی با متخلفان وفق مقررات برخورد میشود.
وی با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فرآوردههای غذایی، افزود: ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز نسبت به بازرسی فوقالعاده از تمامی کارخانهها و کارگاههای تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فراوردههای خود استفاده میکنند، بازرسی خواهد شد.
مفید گفت: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانهها و کارگاههای تولیدی با استانداردهای ملی ۱۰۶۹۰ و ۵۹۲۵ طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا ۱۵ دی به این اداره کل ارسال خواهد شد و پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم انطباق در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.
این در حالی است که کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، تخلف دو شرکت غذایی در استفاده از ذرت دامی را محرز دانست و گفت: مسئول فنی و مدیرعامل این شرکتها متخلف شناخته شده و پرونده آنها مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با تأکید بر اینکه خط تولید این دو شرکت فعلاً متوقف شده است، افزود: پرونده تخلف این شرکت در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اگر نیاز باشد، به مراجع قضائی ارسال میشود.
جهانپور در پاسخ به این سؤال که مسئول فنی شرکتهای غذایی مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، گفت: مسئول فنی بر اساس مدارکی که دارد تایید میشود، اما حقوق و دستمزد او را شرکت مربوطه پرداخت میکند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو، در پاسخ به این سوال که آیا مصرف این محصولات با طعم ذرت دامی میتواند به سلامت مصرف کنندگان آسیب بزند، افزود: چنین موضوعی مطرح نیست، اما شرکتهای غذایی که تعهد دادهاند از ذرت انسانی استفاده کنند، چرا چنین کاری کردهاند.
وی در پاسخ به این سؤال که ادعای این شرکتها برای استفاده از ذرت دامی چه بوده است، گفت: آنها مدعی شدهاند که این ذرتها را بوجاری کردهاند که قابل قبول نیست.
عرضه مواد خوراکی با طعم ذرت دامی، در سطح فروشگاهها و سوپرمارکتها، حالا با واکنشهایی از سوی مردم مواجه شده و اینکه با این شرایط چگونه میتوانند به مواد خوراکی تولید داخل اعتماد کنند.
منبع: مهر
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/