عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص راهکارهای عملی برای تأسیس شبکههای رسانهای خصوصی نیز گفت: مسأله خصوصیسازی در کشور ناقص است و محدود به بنگاههای اقتصادی است و این در حالی است که در بسیاری از کشورها بخش خصوصی در تدوین استراتژی و سیاستگذاریهای نقش اساسی ایفا میکنند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ظرفیت کشور بیش از توان دولت و مجلس است، افزود: ما باید در بحث دیپلماسی عمومی کشور بیشتر کار کنیم تا بتوانیم در کنار دیپلماسی رسمی و هم راستا با آن مواضع نظام را پیگیری کنیم.
وی در بحث رسانههای خصوصی هم اذعان کرد: با توجه به ظرفیتهای و انگیزههای موجود میتوان بر مبنای قانون اساسی، آزادی عملی را در چنین مواردی مورد توجه قرار داد.
باهنر در خصوص جریان نواصولگرایی که مباحث آن چند وقتی است مطرح شده و از آن بهعنوان منجی اصولگرایی یاد میکنند نیز گفت: تاکنون فرصت تأمل در مواضع آنها را نداشتهام اما آنچه ما بیش از همه نسبت به آن حساس هستیم بحث محتوا است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: آنچه من نسبت به آن نگران هستم، موضوع آینده مردمسالاری دینی بهعنوان بزرگترین میراث امام راحل و شهدا است و بر این اساس ما باید به چند حزب چارچوبدار و صاحبدار رسیده و بایدها و نبایدها را در قالب یک مانیفست، جدای از این احزاب پراکنده که بهصورت جزیرهای فعالیت میکنند تعریف کنیم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص احتمال توافق اصولگرایان و اصلاحطلبان برای کاندیداتوری آقای لاریجانی در سال 1400 اظهار کرد: ما تا 6 یا 7 سال گذشته هر سال یک انتخابات داشتیم و جامعه چند ماه قبل و بعد از انتخابات تحت تأثیر آن بود و این موضوع مرتباً مردم و شرایط جامعه را حساس میکرد، تا اینکه برای کاهش این حساسیت در جامعه انتخابات را دو تا دو تا برگزار کردیم، بدین ترتیب که هر دو سال انتخابات ریاست جمهوری را با شوراهای شهر و روستا و در دو سال بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی را با مجلس خبرگان همزمان کردیم.
باهنر با بیان اینکه خیلی زود است که در این خصوص تصمیم گرفت، اذعان کرد: در محافل سیاسی این موضوع مطرح است و افرادی در بیرون میدان در حال گرم کردن هستند ولی رسانهای شدن آن در رسانهها زود است و به مصلحت نیست.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بحث تحریمهای آمریکا گفت: تحریمهای ظالمانه و تصمیمهای ضدحقوق بشری ترامپ به مثابه مثل بجنگ تا بجنگیم است و فرق تحریمهای این دوره با دورههای قبلی این است که در گذشته چهار قطعنامه اجرایی شورای امنیت پشتوانه آمریکا بود ولی تحریمهای ترامپ، اتحاد قبلی را با سایر کشورها ایجاد و ضمانتهای اجرایی بینالمللی را ندارد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان با اشاره به لزوم تدوین برنامه در راستای مدیریت تحریم از سوی دولت تصریح کرد: باوجودی که ما در یک مقطع گذار یکساله و یکساله و نیم تحریمها قرار داشته و در بحث کالاهای اساسی و دارو مشکلی نداریم، بر لزوم توجه به هزینههایی که این تحریمها برای کشور خواهند داشت، تأکید کرد.
انتهای پیام/