مصرف چه میوههایی قبل و بعد از غذا مفیدتر است
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: میوهها هر کدام و هر نوعی از آنها دارای خواص، ویتامینها و املاح مختلفی هستند و به همین جهت، هر یک از آنها در معالجه بیماری خاصی مناسب است، ولی برای آن که بتوانیم آنها را جزو برنامه غذایی خود قرار دهیم، لازم است تابع فصل و محیط باشیم، یعنی در هر محل و شهرستانی که به سر میبریم از میوههای مخصوص آنجا بخوریم و فقط از میوههای به ثمر رسیده همان فصل مصرف کنیم.
طبیعت مانند ما دچار اشتباه نمیشود، چون از خود، میل، اراده و اختیار ندارد و کارگذار جهان او را به وظیفه خود راهنمایی میکند.
تبعیت از فصول، کمبود املاح معدنی ما را جبران میکند؛ هنگام زمستان که تغذیه ما بیشتر از مواد گوشتی و چیزهایی است که ویتامین ب بیشتری در خود دارند، تحفههای طبیعت بیشتر میوههای ترش است و چیزهایی است که ویتامین ث بیشتری دارند.
در فصل تابستان که بدن به آب بیشتری احتیاج دارد، تحفههای آن میوههای پر آب هستند و در فصل پاییز که ویتامین ب بدن ما تقلیل مییابد میوهها بیشتر شیرین و حاوی ویتامین ب هستند.
بهطور کلی بهتر است میوههای شیرین را بعد از صرف غذا بخوریم و خوردن میوههای ترش قبل از غذا نیکوتر است؛ شیرین از آن نظر که تبدیل به ترشی میشود و اسید معده را زیادتر میکند و در هضم غذا مؤثر است و ترشی از آن جهت که غدد ترشحی و بزاق را تحریک میکند، موجب تحریک اشتها و رغبت میشود.
منبع: قدس آنلاین
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/