![بازگشت سرمایه با ایدههایی پرکاربرد/ استارتآپهایی که از هیچ همه چیز شدند](/files/fa/news/1403/4/28/595707_435.jpg)
در گفتوگوی تفصیلی آنا با نجفی تشریح شد؛(بخش نخست)
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا , علی حاجیزاده پیشاز ظهرامروز در همایش آبزیپروری با غذای زنده اظهار کرد: کمیتههای علمی و اجرایی همایش برای برپایی این همایش از ماههای گذشته تشکیل شد و ستادی برای برنامهریزی اجرای این همایش تشکیل شد.
دبیر علمی همایش آبزیپروری با غذای زنده گفت: محورهای همایش در این ستاد بهصورت موضوعی طی جلسات متعددی تبیین شد و پس از آن فراخوان داده شد و مقالات متعددی به دبیرخانه همایش ارسال شد؛ آثار ارسالی بیش از 60 مقاله بود که 51 مقاله آن بهصورت پوستر و سخنرانی پذیرفته شد و 13 مقاله آن بهصورت سخنرانی است.
وی ادامه داد: درواقع غذای زنده به صنعتی بزرگ و فراگیر تبدیل شده و در حال تولید انبوه است که بخشی از آن در حوزه آرایش و بخشی هم در حوزه مصرف غذایی و ... است.
انتهای پیام/خ
انتهای پیام/