دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مرداد 1394 - 11:58
در واحد نجف‌آباد؛

دانشجویان فوتسالیست آموزش تغذیه سالم دیدند

کارگاه آموزشی تغذیه سالم ویژه ورزشکاران به منظور آشنایی ورزشکاران با تغذیه سالم و مقدار کالری وآب مورد نیاز روزانه بدن ورزشکار، در حاشیه برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد برگزار شد.
کد خبر : 30375

به گزارش خبرنگار آنا، کارگاه آموزشی تغذیه سالم به سرپرستی دکتر حسین سلیمانی معاون دانشجویی و با همکاری اداره تربیت بدنی واحد نجف‌آباد ویژه ورزشکاران، مربیان، سرپرستان تیم‌های شرکت کننده در مسابقات فوتسال دسته اول دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


این کارگاه مورد استقبال ورزشکاران تیم‌های گیلان، مازندران، قزوین، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.


دکتر جمشید بنایی عضو هیات علمی و متخصص فیزیولوژی و تغذیه ورزشی واحد نجف‌آباد، مباحثی مانند مقدار کالری مورد نیاز روزانه بدن ورزشکار، نوع و مقدار کربوهیدرات‌ها و اندازه چربی‌های مورد نیاز ورزشکاران ، مقدار مصرف پروتئین، مقدار نیاز بدن به آب قبل از تمرین، حین تمرین و پس از تمرین، تعداد و زمان بندی وعده‌های غذایی، تغذیه و ساعات مناسب خواب ورزشکاران را مطرح و ورزشکاران را به آنها آشنا کرد.


بنایی با بیان اینکه صبحانه مناسب ورزشکاران تخم مرغ، گردو، عسل، خرما و پنیر است، تاکید کرد: ورزشکاران باید از مصرف کره حیوانی در وعده صبحانه خودداری کنند.


وی روغن زیتون و کانولا را مناسب رژیم غذایی ورزشکاران دانست و توصیه کرد: ورزشکاران از مصرف فست فودها و غذای سرخ شده در وعده ناهار و شام خودداری کنند و برنامه غذایی بر مبنای بخارپز بودن آنها استوار شود. ورزشکاران قبل از تمرین در حد امکان چای سبز مصرف کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب